Szeged 2016. May. 26. (18:00)

Bagdi Bella koncert Szegeden / Előttem mindig legyen út


Bagdi Bella koncert Szegeden / Előttem mindig legyen út

Bagdi Bella ELŐTTEM LEGYEN MINDIG ÚT c. legújabb lemeze előhívja belőled a pozitív érzelmeket, átformál, megerősít, inspirál, és bátorít. A lemezen hallható dalok megnyugtatják a lelket, javítják a hangulatunkat, és általánosságban hozzájárulnak ahhoz, hogy jól legyünk és kioldódjon belőlünk minden negatív feszültség.

Sokan használják arra Bella zenéjét, hogy enyhítsék egy nehéz nap hatásait vagy csak feltöltődjenek lelkileg tőle. Bármelyen módon is hallgatsz, vagy énekelsz Bella dalokat, fejleszted önmagad.

DE ÉLŐBEN ÁTÉLNI EGÉSZEN MÁS!

Semmihez nem fogható az az élmény, amit Bella személyes jelenlétével adni tud a koncertjein.

Ezen az estén különféle élethelyzetek, életszakaszok megoldásaihoz, problémáihoz kapunk olyan útmutatókat a zenén keresztül, amelyek segíthetnek bennünket egy adott helyzettel kapcsolatos pozitív elvárásainkat megerősíteni.

Legyen szó akár célok eléréséről, elengedésről, gyógyulásról, bármiről, ami most fontos neked.

Ezen az estén megtapasztalhatod, hogyan számíts arra, hogy a körülményeid a javadra változzanak.

Aki látja maga előtt az utat, az új szintre emelkedhet!

Helyszín:  Szentgyörgyi Albert Agora díszterem, 6722 SZEGED, KÁLVÁRIA SGT. 23   Információs telefonszám:  (62) 563 480 Időpont: május 26.  18.00 – 20.00

Jegyárak: Normál jegyár elővételben: 2300 Ft. Támogatói jegyár: 4600 Ft. Jegyek a koncert napján, a helyszínen: 3300 Ft.

Tegyél jót valakivel – Szerezz örömöt egy koncertjeggyel!

Bella 10 ajándék-jegyet ajánlj fel a helyi kórház dolgozóinak. Örömet szeretne szerezni nekik és ezáltal kifejezni feléjük, milyen fontos az a szolgálat, amit megtesznek a beteg emberek gyógyulásáért.

Ha Te is szívesen ajándékoznál egy koncertjegyet valakinek névtelenül, akkor válaszd a támogatói jegyárat és neked köszönhetően 1-el több embert tudunk meghívni, hogy feltöltődjön lelkileg.

Személyes jegyvásárlás:

Délmagyar Jegyiroda

6720 Szeged Gutenberg u.5.

OTP Travel Szeged

6720 Szeged Kárász u.15.

Délmagyar Jegyiroda

6729 Szeged Szabadkai u. 20.

Proko Travel

6720 Szeged Kígyó u. 3.

Sub-Tropical Utazási Iroda

6720 Szeged Tisza L. krt. 58.

IBUSZ Szeged

6720 Szeged Oroszlán u. 4.

Szeged Plaza Könyvesbolt

6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 119

Interticket-Fesztivál Jegyiroda

6720 Szeged Tisza Lajos krt. 56.

Tourinform Szeged

6720 Szeged Dugonics tér 2.

KM Tours

6720 Szeged Jókai u.1.

Vista Szeged

6720 Szeged Oroszlán u. 4.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek