Budapest 2015. Oct. 24. (21:00)

Barry White Est + Funky Feeling Party


Barry White Est + Funky Feeling Party

Régen látott, Magyarországon egyedülálló produkció az Orfeumban. A soullegenda egyszerre hihetetlenül mély és puha hangja a mai napig a könnyűzene egyik legjellegzetesebb áruvédjegye.

Amint megszólal a tulajdonosának a "szerelem rozmárja" becenevet biztosító, búgó basszus, a hallgató egyből tudja, hogy csakis egy Barry White-lemezzel lehet dolga.
Legismertebb dalai (Never, Never Gonna Give You Up, Can't Get Enough Of Your Love Babe, You're The First, The Last, My Everything) sokunkban idéznek fel romantikus pillanatokat.

Aki pedig egy estére megidézi, nem más, mint Éliás Gyula Jr.– zeneszerző, énekművész, tanár. A magyar klubélet egyik meghatározó és egyben legsokoldalúbb egyénisége olyan ismert énekesek tanára volt, mint Harcsa Veronika, Molnár Ferenc Caramel, Tóth Gabi, Rúzsa Magdi, Péterfy Bori, Weisz Viktor, Berkes Olivér, Gájer Bálint stb.

A koncert után DJ Suri Imre pörgeti a fekete dalokat: elsősorban az 1970-es, 1980-as évek soul/funk-csemegéi közül válogat, de a lemezes kosarakban természetesen sok-sok Barry White-korong is lapul.

Ha párjával érkezik, Barry White léleksimogató, szexis dalai és Éliás Gyula saját slágerei garantálják az este romantikus folytatását, ha pedig egyedül, talán pont ezen az estén esik szerelembe valakivel…

Kapunyitás 21 órakor
Programkezdés 22 órakor
Vacsorázási lehetőség éjfélig

Vendégeinknek a Corinthia Hotel Hársfa utca felől nyíló, őrzött parkolójában, 20 óra után 50%-os parkolási kedvezményt tudunk biztosítani a szabad helyek függvényében. Helyet előre foglalni nincs lehetőség. A kedvezmény igénybe vételéhez kérjük, távozás előtt adják át parkolójegyüket egyik kollégánknak, hogy lepecsételhessük, mielőtt azt a szálloda recepcióján érvényesítik!

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy előre megváltott jegyek esetében az adott asztalhoz szóló foglalást a rendezvény meghirdetett kezdési időpontja után maximum 30 percig tudjuk garantálni. A meghirdetett kezdési időpont előtt jelzett késés esetén, természetesen érkezésig biztosítjuk a lefoglalt helyeket.
Az előre nem megváltott jegyeknél az asztalfoglalást kizárólag a rendezvény meghirdetett kezdési időpontja előtt legalább 30 perccel történő érkezés esetében tudjuk biztosítani.

Érkezéskor a regisztráció, valamint az őrzött ruhatár használata kötelező.
Az egy adott rendezvényre szóló jegy megváltásával, valamint az azon történő részvétellel minden vendég tudomásul veszi a helyszínen kifüggesztett, illetve az Orfeum online-felületein közzétett szabályokat (házirend), s azok betartását magára nézve kötelezőnek tartja.

A törvényi szabályozás értelmében, a rendezvényhelyszínre megállapított maximális vendéglétszámon felül érkező személyeket – előre megváltott jegyük ellenére – sem áll módunkban beengedni. Ezért is kérjük a pontos érkezést!

Szeretnénk, ha programjaink egyre több vendéghez juthatnának el, így ennek érdekében a kommunikációnk részeként estjeinkről fotók készülnek. A vezetőség fenntartja a jogot a fotók felhasználásához, különösen az Orfeum weboldalán és Facebook-profiljainkon való megjelenítéshez. Amennyiben ezzel kapcsolatban ellenvetése van, kérjük, jelezze; ennek hiányában a hozzájárulás megadottnak tekintendő! Köszönjük!

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek