Budapest 2015. Apr. 15. (18:30)

BENKÓ Dixieland Klub


BENKÓ Dixieland Klub

A Benkó Dixieland Band klubját 1967-ben alapította. A Benkó Dixieland Club Európa legrégebbi olyan jazzclubja, amely egy neves zenekarra alapítva megszakítás nélkül nagy sikerrel működik. Az elmúlt évtizedek alatt számos világsztár, kiemelkedő rangú zenekar volt Benkóék vendége. Egyenes rádióadások, TV felvételek helyszíneként is a közép-európai jazzélet centrumává vált a Benkó Club. Számos fiatal dixieland zenész itt szerette meg a műfajt, Benkóékhoz „beszállva” itt sajátította el a szakma alapjait, és ezek közül számos azóta már jó nevet szerzett fiatal még ma is lejár azért, hogy egy örömzenére beszálljon. Így a club a dixieland zenészek találkozó helye is. Szeretettel várjuk Önt ebbe a clubba, ahol kötetlen esteken szórakozhat Benkóékkal és vendégeikkel együtt az örök ifjú dixieland muzsikát hallgatva. A klubestek nyilvánosak, azokat bárki látogathatja. Tavaszi és őszi szezonban minden szerdán este 17.30 – 21.30 között várja a Benkó rajongókat. A nyári szünet általában május végétől szeptember közepéig tart.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Azahriah a SZIN-en zárja majd a fesztiválnyarat

30 névvel bővült a SZIN fellépőlistája, így már több mint félszáz fellépő ismert az idei nyárzáró buli előadói közül, akik között olyan neveket is találunk, mint Armin Van Buuren, Kamrad vagy Zara Larsson.

Micimackó állás nélkül az utcán kóborol... – a költészet napja Bornai Tiborral és Karinthy Verával

Aki szereti a verseket, a költészetet az minden év április 11-én biztosan talál egy jó programot ehhez kapcsolódóan. Az idei Magyar Költészet Napján a Csili Művelődési Központban Karinthy Vera és Bornai Tibor Öt Karinthy és én című estjét láthatta a közönség.
Új koncertek