Budapest 2014. Oct. 31. (21:00)

Black Tie Party (Halloween Edition)


Black Tie Party (Halloween Edition)

Október utolsó napján vágd magad csinosba és hozd a legrémisztőbb formádat, mert újra Halloween és újra Black Tie Party!

Ezen az összevont estén az ősi kelta hagyományokból kialakult szokások alapján, rémisztő maszkokat pingálunk magunkra, és a legcsinosabb ruhákban reggelig táncolva a halál arcába nevetünk.
A rémisztően elegáns estének Budapest egyetlen igazi és autentikus lokálja ad otthont: az Orfeum Club.
Az elegancia fontos kelléke a Black Tie-eseményeknek. Ez most sem lesz másként, így az est háziasszonya Szépligeti Ágnes, aki a SALON The Showroom alapítója és a Szépligeti Brand tulajdonosa. A party alatt a hoszteszeken meg is csodálhatjátok estélyi kollekcióinak néhány darabját.

 Program 

23.00-23.30: Spooky Puppet Dance Show – Orfeum Tánckar

Mi történik éjfél után a babaházban? Mindennapok álarcai és lelepleződései egy valóra vált mesében, vagy egy mesés valóságban…
Elgondolkodtató, látványos, izgalmas show-műsor fantasztikus énekesekkel, kiváló táncosokkal és a vizionárius Madanti látomásaiból megalkotott, káprázatos kosztümökkel arról, hogy mennyire különbözőek, s mégis mennyire egyformák vagyunk.

Az extravagáns Puppet Show-t az est két hangulatfelelőse, DJ mSound és DJ Ziron foglalja majd keretbe.
mSound egy igazi bootlegvirtuóz, akinek személyében egy új lemezlovast köszönthetünk ezen az estén a Beginning of a Beautiful Friendship nevű party-sorozat társszervezésében.
Az mSound által pörgetett, mostanában oly divatos deephouse-ütemek egész biztos garanciát nyújtanak a kellemes, laza kezdetre.
Addig is hangolódj rá! http://www.mixcloud.com/msoundpromotion/
A műsort követően „Z”, azaz DJ Ziron, a Black Tie Party-k állandó rezidense és házigazdája áll majd a lemezjátszók mögé. Ő az, aki pontosan tudja, mitől modern és örök a diszkó.
Szettjeiben a modern hangzásvilágot részesíti előnyben, tökéletes balanszban tartva azt pár klasszikus darabbal és aktuális slágerrel. Mindezt olyan könnyen fogyasztható és jó érthető formában.
„Z” aktuális mixeit hallgasd meg itt:https://soundcloud.com/djziron

 Dress Code  Rémisztően elegáns.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek