Budapest 2015. Aug. 01. (22:00)

Bor Productions: „Oh La La” éjszakai revü-cirkusz


Bor Productions: „Oh La La” éjszakai revü-cirkusz

Az „Ooh La La” egy lenyűgözően látványos színpadi show, mely a legsikkesebb párizsi mulatók (Moulin Rouge, Lido, Crazy Horse) érzéki világába kalauzolja a nézőket.

Bámulatos varieté-előadás kitűnő táncosokkal, valamint világhírű cirkuszi előadóművészek és artisták közreműködésével. Pazar jelmezek, lélegzetelállító mutatványok, szenzációs zenék, megindító dallamok, szép lányok, parádés kánkán és egy sármos konferanszié színész lépnek színre a különleges produkcióban.

A revü-cirkusz rendezője Steve Bor, egy magyar cirkuszi család sarja, aki zsonglőrként maga is beutazta a világot, 1986 óta készít nemzetközi sikerprodukciókat Bor Productions néven – melyet Kim Bor táncos-koreográfussal együtt vezet – kabarék, hotelek, kaszinók és luxushajók számára világszerte. Az ügynökség olyan elismert, világklasszis előadóművészekkel dolgozik együtt, mint az „Ooh La La” koreográfusa, Nathan Clarke, aki a BBC The Voice műsorának, a Londoni Olimpiai és Paralimpiai Játékok záróünnepségének valamint a Take That együttes Progress nevű koncertturnéjának koreográfusa volt.

Az „Ooh La La” egy felnőtteknek szóló éjszakai revü-show, érzéki cirkusz-színház, amilyen még nem volt Budapesten. A forró nyári éjszakák kihagyhatatlan attrakciója, kizárólag 16 éven felülieknek.

Tánckar: Crazy Rouge (a Britain’s Got Talent 2014. évi felfedezettje)

Koncepció: Steve Bor & Kim Bor
Koreográfus: Nathan Clarke

Rendező: Steve Bor

Producer: Bán Teodóra, Steve Bor

A Szabad Tér Színház és a Bor Productions közös bemutatója.

Bor Productions:

A Bor Productions nevű produkciós ügynökséget Steve és Kim Bor alapította 1986-ban – kabarék, hotelek, kaszinók, luxushajók számára gyártanak látványos élő show-műsorokat világszerte.

Steve Bor (Bor István) egy régi magyar cirkuszi család sarja. Szülei a II. világháború előtt működő híres utazó cirkusz, a Gazdag Cirkusz artistái voltak. Steve, édesapja nyomdokain haladva, zsonglőrszámával már gyerekként beutazta a világot. Olyan helyeken lépett fel, mint a Las Vegas-i Flamingo Hilton, a párizsi Folies Bergère, a London Palladium, a Sun City Hotel & Casino a Dél-Afrikai Köztársaságban, vagy az ausztráliai Conrad Jupiters.

Kim Bor táncos-koreográfus, tánckarvezető az Egyesült Királyság egyik legjelentősebb előadó-művészeti iskolájában, a Laine Theatre Arts-ban szerzett diplomát. Táncos pályafutása alatt olyan koreográfusokkal dolgozott együtt, mint Dougie Squires, Alan Harding és Arlene Phillips.

A Bor Productions családi produkciós cég kreatív csapata majd három évtizede varázsol csillogást a világ különböző színpadaira. Nemzetközi sikerprodukcióik a felhőtlen szórakozást tűzik ki célul, szem előtt tartva a művészi érzékenységet és színvonalat. Folyamatosan új utakat keresnek a szenzációsnál szenzációsabb show-k elkészítéséhez, céljuk, hogy újra meg újra kitűnjenek és felülmúlják a nézők várakozását.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek