Budapest 2015. Jul. 30. (22:00)

Bor Productions: „Oh La La” éjszakai revü-cirkusz


Bor Productions: „Oh La La” éjszakai revü-cirkusz

Az „Ooh La La” egy lenyűgözően látványos színpadi show, mely a legsikkesebb párizsi mulatók (Moulin Rouge, Lido, Crazy Horse) érzéki világába kalauzolja a nézőket.

Bámulatos varieté-előadás kitűnő táncosokkal, valamint világhírű cirkuszi előadóművészek és artisták közreműködésével. Pazar jelmezek, lélegzetelállító mutatványok, szenzációs zenék, megindító dallamok, szép lányok, parádés kánkán és egy sármos konferanszié színész lépnek színre a különleges produkcióban.

A revü-cirkusz rendezője Steve Bor, egy magyar cirkuszi család sarja, aki zsonglőrként maga is beutazta a világot, 1986 óta készít nemzetközi sikerprodukciókat Bor Productions néven – melyet Kim Bor táncos-koreográfussal együtt vezet – kabarék, hotelek, kaszinók és luxushajók számára világszerte. Az ügynökség olyan elismert, világklasszis előadóművészekkel dolgozik együtt, mint az „Ooh La La” koreográfusa, Nathan Clarke, aki a BBC The Voice műsorának, a Londoni Olimpiai és Paralimpiai Játékok záróünnepségének valamint a Take That együttes Progress nevű koncertturnéjának koreográfusa volt.

Az „Ooh La La” egy felnőtteknek szóló éjszakai revü-show, érzéki cirkusz-színház, amilyen még nem volt Budapesten. A forró nyári éjszakák kihagyhatatlan attrakciója, kizárólag 16 éven felülieknek.

Tánckar: Crazy Rouge (a Britain’s Got Talent 2014. évi felfedezettje)

Koncepció: Steve Bor & Kim Bor
Koreográfus: Nathan Clarke

Rendező: Steve Bor

Producer: Bán Teodóra, Steve Bor

A Szabad Tér Színház és a Bor Productions közös bemutatója.

Bor Productions:

A Bor Productions nevű produkciós ügynökséget Steve és Kim Bor alapította 1986-ban – kabarék, hotelek, kaszinók, luxushajók számára gyártanak látványos élő show-műsorokat világszerte.

Steve Bor (Bor István) egy régi magyar cirkuszi család sarja. Szülei a II. világháború előtt működő híres utazó cirkusz, a Gazdag Cirkusz artistái voltak. Steve, édesapja nyomdokain haladva, zsonglőrszámával már gyerekként beutazta a világot. Olyan helyeken lépett fel, mint a Las Vegas-i Flamingo Hilton, a párizsi Folies Bergère, a London Palladium, a Sun City Hotel & Casino a Dél-Afrikai Köztársaságban, vagy az ausztráliai Conrad Jupiters.

Kim Bor táncos-koreográfus, tánckarvezető az Egyesült Királyság egyik legjelentősebb előadó-művészeti iskolájában, a Laine Theatre Arts-ban szerzett diplomát. Táncos pályafutása alatt olyan koreográfusokkal dolgozott együtt, mint Dougie Squires, Alan Harding és Arlene Phillips.

A Bor Productions családi produkciós cég kreatív csapata majd három évtizede varázsol csillogást a világ különböző színpadaira. Nemzetközi sikerprodukcióik a felhőtlen szórakozást tűzik ki célul, szem előtt tartva a művészi érzékenységet és színvonalat. Folyamatosan új utakat keresnek a szenzációsnál szenzációsabb show-k elkészítéséhez, céljuk, hogy újra meg újra kitűnjenek és felülmúlják a nézők várakozását.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek