Budapest 2015. Mar. 04. (19:00)

Budapest Bár


Budapest Bár

A zenekar a megszokott repertoáron kívül újdonságokkal is készül erre a koncertre: áprilisban megjelenő új lemezükből is ízelítőt adnak.  

Az új dalok ismét kitágítják a Budapest Bár által már eddig is feszegetett határokat. Egyelőre egy dolgot árultak el a készülő lemezzel kapcsolatban: a tavaszt jó hangulatú, pörgős, táncos számokkal köszöntik majd.

A koncerten fellépnek:
Farkas Róbert, Farkas Mihály, Ökrös Károly, Farkas Richárd, Kisvári Ferenc, Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László.

A Budapest Bár igazán eseménydús és sikeres évet zárt 2013-ban. Közel 100 hazai, és 30 külföldi koncertet adtak. Itthon telt házas koncertjeiken örvendeztették a közönséget. Fellépői voltak a Prima Primissima gálának, több konferenciának, bálnak és estélynek.
Turnéztak Brazíliában, az Egyesült Államokban, Törökországban, játszottak Londonban, Berlinben, Kassán, Lendván, Marosvásárhelyen, Nagyváradon, Tusnádfürdőn, Bécsben és Párizsban. Párizsban a 27. UNESCO Közgyűlés hivatalos megnyitóján szerepelt a zenekar, Törökországban pedig a magyar nemzeti ünnep alkalmából ismerte meg őket a török közönség.

Szerdán tavasz lesz című, Fényes Szabolcs tiszteletére készült lemezük a Nők Lapja és a Best mellékleteként közel 20000 példányban fogyott el.
Míg 2013-ban az előző évek munkájának babérjait „aratták le”, 2014 a megújulás, az újdonságok éve lesz. Két lemezzel is készülnek: az egyik tavasszal, a másik ősszel jelenik meg, és egymás összetartozó párjai lesznek. A tavaszi vidám, az őszi borongósabb hangulatú lesz. Aki volt mostanában a koncertjeiken, hallhatta, hogy a zenekar a '20-as '30-as évekhez fűződő rajongása mellett egyre többször nyúl a közelmúlt emblematikus rock- és pop slágereihez. Feldogoztak Tom Waits, Simon and Garfunkel, Nick Cave, LGT, Kispál és a Borz számokat, sőt, Depeche Mode-ot is.

A régmúlt és a közelmúlt keverékét lehet majd az új lemezeken hallani, még merészebben, sőt, néha elektronikával fűszerezve. Tervezik azt is, hogy a színpadi produkciójukat megújítják – színházi rendezővel dolgoznak majd azon, hogy koncertjeik látványosabbak legyenek.

www.budapestbar.hu
www.facebook.com/budapestbarband
www.youtube.com/budapestbar

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek