Budapest 2016. Nov. 19. (20:00)

CK Teatro&Oniride (IT): Walking on the Moon / EU Spectators' Day


CK Teatro&Oniride (IT): Walking on the Moon / EU Spectators' Day

A Be SpectACTive! projekt részeként az olasz CK Teatro & Oniride virtuális holdutazásra hívja a közönséget.

Az Apollo 11 holdraszállásának világszerte számtalan szemtanúja volt 1969 júliusában. A történet középpontjában egy hős áll, aki közel járt álma megvalósításához, de megbizatása miatt elbukott: ő Michael Collins, a főpilóta.
Az álom valóra válásában ezúttal minden jelenlévő részesül: a társulat ugyanis egy telefonos applikációt fejlesztett ki erre az eseményre, így mindenki maga tapasztalhatja meg a holdraszállást.
Az olasz Oniride 2014-ben alakult, vallomásuk szerint a társaság úttörő munkát végez és tökéletesíti a lebilincselő 360 fokos háromdimenziós filmforgatás és -terjesztés legkorszerűbb technológiáját.

Olasz nyelven, angol felirattal!

Díszlet: Alessandra Muschella
Virtuális díszlet: Andrea Giansanti
Írta: Leonardo Ferrari Carissimi és Fabio Morgan
Rendezte: Leonardo Ferrari Carissimi

European SPECTATORS' DAY, azaz az aktív közönség napja!

A Be SpectACTive! minden évben Európa-szerte megszervezi a helyi közönség -közösség és az aktív kurátorok találkozóját. Alkalmat teremt számukra, hogy színházi és aktív nézői tapasztalataikról beszélgessenek, benyomásaikat, művészi eredményeiket megosszák egymással. Vegyél részt az "európai aktív közönség napján"!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek