Vác 2016. Sep. 30. (19:00)

Colors of Music Szentpéteri Csilla & Band koncertshow


Colors of Music Szentpéteri Csilla & Band koncertshow

A Zene Világnapja alkalmából

Colors of Music Szentpéteri Csilla & Band koncertshow

Vérpezsdítő ritmusok, LED-falakra komponált lélegzetelállító látványvilág, mediterrán hangulat! Szenvedélyes, temperamentumos dallamok, brilliáns gitár-zongora-jazz trombita hangszerpárbajok! Fergeteges zenei utazás egy izgalmas Zongorabolygóra, kitűnő zenésztársak közreműködésével. Gondolná bárki, hogy ha Vivaldi, Mozart ma élne, rockgitárt kapna a kezébe? Hogy Paganini, Rossini a latin zenék vérpezsdítő életörömével, Liszt a jazz játékosságával fűszerezné meg műveit, Csajkovszkij blues, Beethoven elementáris rockstílusban alkotna, Monti igazi talpalávalót komponálna?

Igen! Szentpéteri Csilla bebizonyítja, hogy mindez lehetséges, nem is akármilyen módon! Utánozhatatlanul! Sokszínű világában a komolyzene artisztikus eleganciája találkozik a
latin zenék életörömével, pezsgő ritmusával, a jazz játékosságával, a
magyar népdalok világzenei hangzásával, a filmzenék patetikusságával és
a melodikus rock elementáris energiájával. Unikális, exkluzív új műsora
klasszikus és progresszív egyszerre.

A nemzetközi mércével mérve is top kategóriás, nagyszabású produkció a pazar zenéken túl páratlan esztétikai élményről is gondoskodik. A színpad 4 pontján elhelyezett nagyméretű, tűéles LED-falakon a kifejezetten Csilla zenéire kreált egyedi vizualizációk, filmek, s fények hozzájárulnak ahhoz, hogy pazar élményt nyújtsanak azoknak, akik vágynak a gondtalan kikapcsolódásra, feltöltődésre.

A Temperamento koncertshow könnyen befogadó, magas színvonalú, szórakoztató, vidám, látványos műsora dinamikus és szenvedélyes, klasszikus és mai, modern egyszerre. Ez a komplex audio-vizuális koncertélmény mindenkinek megadja, amire vágyik, szabadságot, örömet, harmóniát. Minden pillanatában meglep és elvarázsol valami váratlan, eddig nem ismert hang- és képi világgal.

Akik a fergeteges hangulatért felelnek:

Szentpéteri Csilla – zongora

Kormos János –gitárok

Kovács “Öcsi” Ferenc – jazztrombita, hegedű

Szendőfi Balázs – bass

Takács Márton – percussion

Kovács Norbert – dobok

 A koncert végén dedikálás!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek