Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés

Hoppá!

Az tény, hogy nálunk találod a legtöbb koncertet, előadót és koncert helyszínt, azonban most amit keresel, sajnos már nem lelhető fel nálunk. Esetleg ellenőrizd, hogy jó linket kaptál-e, vagy használd a fenti keresőt!

A hiba okai lehetnek

  • A link már lejárt eseményt tartalmaz
  • A tartalmat töröltük
  • A tartalmat más néven találhatod meg
12930Koncert
3029Előadó
1434Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
Anyák és nagyanyák emléke:...
Anyák és nagyanyák emléke:... A négyszólamú dzsesszéneklés legjobbjai között számon tartott Grammy-díjas énekegyüttes, a New York Voices, a magyar származású díva, Natalie Williams és Lisa Simone lesz a Művészetek Palotája (Müpa) Jazztavasz fesztiváljának főszereplője május 7. és 9. között.
2016 a sárkány éve lesz!...
2016 a sárkány éve lesz!... Az óriási várakozás után februárban megjelent Smoke + Mirrors albumával a slágerlisták legújabb kedvence, az Imagine Dragons európai koncertkörútra indul az év végén. Hazánk is szerepel turnéjukban, az amerikai fenoménok 2016. január 20-án lépnek színpadra az Arénában!
A pronyó magyar tényleg...
A pronyó magyar tényleg... Nem mondok nagy újdonságot azzal, hogy közkedvelt színészek időnként éneklésre adják a fejüket. Vagyis a hangjukat. De viszonylag ritkán fordul elő, hogy ez a tevékenység ne csak egy unaloműző hobby maradjon az illető számára. Az pedig egyenesen fehér holló, ha még jól is csinálja... Robert Davi-vel ebből a szempontból nem volt...
Mi történt a Balkan Fanatikkal?
Mi történt a Balkan Fanatikkal? Valami biztos, és ezt a valamit megoszthatnák velünk is, mert már tavaly is két nagylemezzel jöttek ki, erre most május végén megint egy új albummal jelentkeznek... Lepe és Jorgosz legutóbbi anyaga, az On The Road az arab/török zenei világba kalandozott – mostani lemezük ismét könnyedebb hangvételű.
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Funk You Honey
Indián Joe
Indián Joe1 Koncert
Szilver zenekar
 
Új koncert helyszínek