Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
hegedűs

Hoppá!

Az tény, hogy nálunk találod a legtöbb koncertet, előadót és koncert helyszínt, azonban most amit keresel, sajnos már nem lelhető fel nálunk. Esetleg ellenőrizd, hogy jó linket kaptál-e, vagy használd a fenti keresőt!

A hiba okai lehetnek

  • A link már lejárt eseményt tartalmaz
  • A tartalmat töröltük
  • A tartalmat más néven találhatod meg
10698Koncert
2963Előadó
1395Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
 Jazz, techno, minimál: mindenkit...
Jazz, techno, minimál: mindenkit... Azt tudtátok, hogy van olyan szaxofonos, aki körkörös légzéstechnikával egyszerre több hangot tud megszólaltatni hangszerén? Láttatok már kifeszített zongorahúrokon játszó zenészeket? Tudjátok, ki a minimáltechno atyja? Ha csak egyetlen kérdésre is "nem" a válasz, akkor jobban meg kell ismerned a Trafó új évadának műsorát,...
Ez király! Michiel Borstlap koncert...
Ez király! Michiel Borstlap koncert... Hollandia világszerte legismertebb dzsessz-zongoristája ad koncertet a Budapest Music Centerben szeptember 16-án. A koncert a Holland Királyság Budapesti Nagykövetsége által szervezett, a holland kultúra széles tárházát bemutatni hivatott „DACS – Hollandia, királyság!” programsorozat első rendezvénye.
Még van Napóleon Boulevard!...
Még van Napóleon Boulevard!... Bár volt egy csomó munkám, szombaton mégis időt szakítottam a SzeptEmberfesztre, látván, hogy két kedvencem is zenélni fog, ráadásul egymás után: a Metál színpadon az Akela, egy másikon pedig a Napóleon Boulevard. És mint kiderült, volt a kettő között összekötő kapocs is: mindkét zenekarban volt olyan ember, aki megfordult a...
Klippremier duplán: ColorStar és...
Klippremier duplán: ColorStar és... Huszáros rohammal veszi be két zenekar az egykori Metró Klub épületét ma: a ColorStar és Half Note City egyaránt klippremierrel készül a péntek esti pesti lázra.
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Pálmai Zoltán
Danics Dóra
Danics Dóra3 Koncert
G.M.T
G.M.T0 Koncert
Found Items
Found Items0 Koncert
 
Új koncert helyszínek