Budapest 2016. Oct. 21. (20:00)

DODES-KA-DEN KONCERT


DODES-KA-DEN KONCERT

A Dodes-ka-den zenekar 2015-ben alakult, nevét a híres japán rendező, Kuroszava Akira 1970-ben készült filmdrámája ihlette, mely epizódokat mutat be egy tokiói nyomortelep lakóinak életéből.

A zenekart a már korábban is együtt zenélő Török Tóni énekes, Gámentzy Eduárd ritmusgitáros és Munkácsi Zsolt basszusgitáros hozták létre. Hozzájuk csatlakozott 2015 telén Rózsa György szólógitáros, Sharpay Edel vokalista, és egy rövid időre Szöllősi Tamás dobos, akit 2016 elején Neményi Zsolt váltott fel.

Zenéjük a nyolcvanas évek undergroundjából táplálkozik, modern hangzással ötvözve. Gámentzy Eduárd és Török Tóni dalszövegei verseskötetbe illő szerzemények. Termékenységüket jelzi, hogy néhány hónap leforgása alatt 20 dalt alkottak meg, ezekből 2016 februárjában 4 felvételre is került.

A zenekar repertoárjában kizárólag saját szerzemények szerepelnek, ezeket koncerten könnyed, magával ragadó stílusban adják elő, az Európa Kiadó és Cseh Tamás estjeinek hangulatát ötvözve.

A zenekar honlapja: https://dodeskadengroup.wordpress.com/

Előzenekar 19 órától a fiatal tehetségekből álló, funkyt és indie-rockot ötvöző Caesar's Bread zenekar. (https://www.facebook.com/caesarsbread/?fref=ts)

Belépődíj: elővételben 1000 Ft, a rendezvény napján, a helyszínen 1500 Ft

A koncert a támogatásával kerül megrendezésre.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek