Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
képzelt riport

Hoppá!

Az tény, hogy nálunk találod a legtöbb koncertet, előadót és koncert helyszínt, azonban most amit keresel, sajnos már nem lelhető fel nálunk. Esetleg ellenőrizd, hogy jó linket kaptál-e, vagy használd a fenti keresőt!

A hiba okai lehetnek

  • A link már lejárt eseményt tartalmaz
  • A tartalmat töröltük
  • A tartalmat más néven találhatod meg
8949Koncert
2911Előadó
1318Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
A Zagar a Szikra helyén nyíló...
A Zagar a Szikra helyén nyíló... Az utam rendszeresen a régi Szikra mellett vezet, és mindig szomorúan állapítom meg, hogy a sokadik sikertelen újraélesztési kísérlet után is bezárva árválkodik az épület. Most itt egy újabb: április 18-án nyit a PRLMNT (ejtsd: parlament) klub, amely a kortárs színpadi előadásoktól a modern tánczenei rendezvényeken át egészen...
New York-i rapper az A38-on: Mykki...
New York-i rapper az A38-on: Mykki... A New York-i rapper-művészvilág egyik legmenőbb arca, a meghökkentő szerepjátékairól, súlyos, széttekert elektronikus alapjairól, szürreális videóklipjeiről és nem utolsósorban odaverős fellépéseiről ismert Mykki Blanco első magyarországi koncertjét tartja az A38 Hajón.
Ingyenes U2-est a Station zenekarral
Ingyenes U2-est a Station zenekarral Sunday Bloody Sunday, Pride, Angel of Harlem, Where The Streets Have No Name – csak néhány népszerű U2 sláger, amelyeket évek óta szeret a magyar- és külföldi közönség. Ha tőled sem áll távol a U2 zenei világa, akkor van egy – igencsak pénztárcakímélő – koncertötletünk számodra.
Cirkusz a maximumon -  Cirque...
Cirkusz a maximumon - Cirque... Az április 22-én a Cirque du Soleil fiatalabb társulata, a Cirque Éloize az iD című show-val Budapestre érkezik. Két előadásuk lesz (április 22., 23.).
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Oláh Ibolya
Oláh Ibolya1 Koncert
Rebellis Álmok
Katie Melua
Katie Melua0 Koncert
Singer Street
Singer Street1 Koncert
 
Új koncert helyszínek
 
Expresszó Klub
Magyarság Háza
Díszterem
Díszterem1 Koncert