Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés

Hoppá!

Az tény, hogy nálunk találod a legtöbb koncertet, előadót és koncert helyszínt, azonban most amit keresel, sajnos már nem lelhető fel nálunk. Esetleg ellenőrizd, hogy jó linket kaptál-e, vagy használd a fenti keresőt!

A hiba okai lehetnek

  • A link már lejárt eseményt tartalmaz
  • A tartalmat töröltük
  • A tartalmat más néven találhatod meg
17508Koncert
3312Előadó
1548Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
Rozé- és pezsgőfesztivál a...
Rozé- és pezsgőfesztivál a... A Városligetben rendezik meg az 5. Rosalia borfesztivált, amelynek látogatóit több mint ötven borász rozéi, street food ételek, koncertek, interaktív játékok és családi programok várják péntektől vasárnapig a Vajdahunyadvár mögötti réten.
A diszkópartizán beveszi a...
A diszkópartizán beveszi a... Idén a Fonó Budai Zeneház mellett a Várkert Bazár és a Kobuci kert is szerepel a Budapest Folk Fest helyszínei között.
Az a francia-svájci trombitás...:...
Az a francia-svájci trombitás...:... Erik Truffaz, a francia-svájci trombitás húsz éve a nu jazz emblematikus alakja. Korai, erős Miles Davis-hatásokat mutató lemezei megalapozták hírnevét és stílusát: Truffaz sokáig maga volt a megtestesült kortárs cool.
Egy másik Stahl is befut: 9, avagy...
Egy másik Stahl is befut: 9, avagy... Megjelent Stahl Barbara 9 című bemutatkozó nagylemeze, melynek minden darabját az énekesnő élményei ihlették. A downtempóval és elektronikával finoman vegyített r&b dalok élőben május 6-án, a GMK-ban mutatkoznak be.
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazásKoncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Új koncert helyszínek