Budapest 2016. Feb. 18. (21:00)

Farkas Gábriel – Sinatra 100


Farkas Gábriel – Sinatra 100

Sinatra 100 – Farkas Gábriel A 100 éve született Frank Sinatra legismertebb dalai eredeti hangszerelésben, bigbandes hangzásban, Gábriel és fúvósokkal kiegészített jazztriója előadásában.

Gábriel több mint 15 éve énekli Sinatra legismertebb dalait hazánkon innen és túl, klubokban, fesztiválokon és revüszínházakban.

A legnagyobb magyar származású, nemzetközi sikerű mestertől, Garay Attilától tanulta a klasszikus swingdalokat, csakúgy, mint Cserháti Zsuzsa, Charlie és Hofi Géza.

Frank Sinatra centenáriumának apropóján Gábriel a legismertebb dalokat eredeti hangszerelésekben, fúvósokkal kiegészített zenekarával hozza el az Orfeumba, igazi bigband-hangzásvilágot teremtve.

Az egyetlen pesti mulató erre az estére a legnagyobb Las Vegas-i kaszinók hangulatával várja a vendégeket, mintha csak a Sandsben vagy a Caesar's Palace-ben mulatnának.                      

Közreműködik:

Ének: Gábriel

Zongora: Csák Péter

Basszusgitár: Farkas Bubu (zenekarvezető)

Dob: Földesi Attila

Harsona: Abbas Murád

Trombita: Hámori János (hangszerelés)

Alt és szoprán szaxofon, klarinét: Kedl László

Tenor szaxofon, klarinét: Nagy Balázs

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

Vacsorázási lehetőség 23 óráig

Vendégeinknek a Corinthia Hotel Hársfa utca felől nyíló, őrzött parkolójában, 20 óra után 50%-os parkolási kedvezményt tudunk biztosítani a szabad helyek függvényében. Helyet előre foglalni nincs lehetőség. A kedvezmény igénybe vételéhez kérjük, távozás előtt adják át parkolójegyüket egyik kollégánknak, hogy lepecsételhessük, mielőtt azt a szálloda recepcióján érvényesítik!                  

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy előre megváltott jegyek esetében az adott asztalhoz szóló foglalást a rendezvény meghirdetett kezdési időpontja után maximum 30 percig tudjuk garantálni. A meghirdetett kezdési időpont előtt jelzett késés esetén, természetesen érkezésig biztosítjuk a lefoglalt helyeket.

Az előre nem megváltott jegyeknél az asztalfoglalást kizárólag a rendezvény meghirdetett kezdési időpontja előtt legalább 30 perccel történő érkezés esetében tudjuk biztosítani.

Érkezéskor a regisztráció, valamint az őrzött ruhatár használata kötelező.

Az egy adott rendezvényre szóló jegy megváltásával, valamint az azon történő részvétellel minden vendég tudomásul veszi a helyszínen kifüggesztett, illetve az Orfeum online-felületein közzétett szabályokat (házirend), s azok betartását magára nézve kötelezőnek tartja.

A törvényi szabályozás értelmében, a rendezvényhelyszínre megállapított maximális vendéglétszámon felül érkező személyeket – előre megváltott jegyük ellenére – sem áll módunkban beengedni. Ezért is kérjük a pontos érkezést!

Szeretnénk, ha programjaink egyre több vendéghez juthatnának el, így ennek érdekében a kommunikációnk részeként estjeinkről fotók készülnek. A vezetőség fenntartja a jogot a fotók felhasználásához, különösen az Orfeum weboldalán és Facebook-profiljainkon való megjelenítéshez. Amennyiben ezzel kapcsolatban ellenvetése van, kérjük, jelezze; ennek hiányában a hozzájárulás megadottnak tekintendő! Köszönjük!

Foglalási információk: http://orfeum.hu/foglalas/#altalanos
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek