Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
presser
Fenyő Miklós | 70. születésnapi koncert és gálaműsor
Fenyő Miklós | 70. születésnapi koncert és gálaműsor Fenyő Miklós | 70. születésnapi koncert és gálaműsor Videó
Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

Fenyő Miklós | 70. születésnapi koncert és gálaműsor

2017. március 12. (19:00)
 

2017-ben Fenyő Miklós betölti 70. életévét, ennek ünnepléseként egy születésnapi koncertet és gálaműsort tart, Fenyő Jubileum 2017 címmel.

Idén a 70 éves Fenyő Miklós - bár a szokásjog szerint nem az ünnepelt szokott ajándékot adni - egy születésnapi koncerttel és gálaműsorral ajándékozza meg mindig hű és hálás rajongótáborát, közönségét, március 12-én a Budapest Kongresszusi Központban.

Fenyő Miklós a rock and roll élet hazai királya, több évtizedes pályafutása során, megszámlálhatatlan sok koncertet adott már, de ez a koncert és gálaműsor valószínűleg az egyik legemlékezetesebb előadása lesz. Nemcsak, hogy előadás napja pont Miklós születésnapjára esik, de ez a koncert azon ritka koncertek közé fog tartozni, amely során egy olyan esszenciát hallhat a közönség Miklós több száz nagysikerű slágeréből, amely nem csak a legnépszerűbb dalokat fogja tartalmazni, hanem olyan dalokat is amelyeket ritkán ad elő a Művész.

A gálaműsorban a következő vendégművészek is fellépnek: Baby Gabi, Dolly, Fenyő Dió, Kiss Tünde, Szandi, Fenyő Dáci, Fenyő Iván, Forgács Péter, Miller Zoltán, Novai Gábor.


FONTOS FELHÍVÁS VENDÉGEINK RÉSZÉRE!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Budapest Kongresszusi Központ előtti parkoló (Jagelló út 1-3. önkormányzat tulajdonában és üzemeltetésében álló terület) megújul! A fejlesztés ideje alatt, 2017. február 1-től várhatóan 2017. április végéig az említett területre a behajtás nem lehetséges.

Parkolási lehetőségekről itt tájékozódhat.

Javasoljuk a BKK járműveinek használatát, vagy a MOM Park vasárnap ingyenes parkolóját!

Képtár
  • Fenyő Miklós | 70. születésnapi koncert és gálaműsor kép 55025
Jegyárak és információk
5 990,- Ft
8 990,- Ft
11 990,- Ft
14 990,- Ft
19 990,- Ft
 
 
 

 
 
 
21096Koncert
3448Előadó
1654Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
Nem fogod elhinni, melyik banda áll...
Nem fogod elhinni, melyik banda áll... Ismét összeáll a nyolcvanas évek lánybandája, és késő ősztől turnéra indulnak – az eredeti felállásban.
Alpárfeszt – és ez nem az, amire...
Alpárfeszt – és ez nem az, amire... 2017-ben harmadik alkalommal rendezik meg a szervezők Tiszaalpár település mellett underground zenei fesztiváljukat, amely kezdetben térségi, baráti zenekarok összejövetele volt.
Pápai Joci bízik abban, hogy...
Pápai Joci bízik abban, hogy... Bízik a jó szereplésben Pápai Joci, aki május 11-én a második elődöntőben lép színpadra az Eurovíziós Dalfesztiválon Kijevben Origo című dalával.
Chris Rea 5 év után visszatér...
Chris Rea 5 év után visszatér... Road Songs For Lovers című új albumának megjelenése kapcsán októbertől decemberig Európában és az Egyesült Királyságban fog turnézni Chris Rea , aki november 6-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazásKoncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Array
Geszti Péter
Geszti Péter1 Koncert
Echonald
Echonald2 Koncert
 
Új koncert helyszínek
 
Array
Csíkszereda
Csíkszereda1 Koncert