Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
fenyő
Fenyő Miklós koncert
Fenyő Miklós koncert Fenyő Miklós koncert Videó
Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

Fenyő Miklós koncert

2014. augusztus 23. (20:00)
 

Önök kérték!

Immár 17. alkalommal lép a Margitszigeten színpadra Mr. Rock and Roll.

A rajongók körében igazi ünnep ez a nyár végi show, ahol minden alkalommal különleges és egyedi produkciót mutat be Fenyő Miklós.

Az est fényét emeli Puskás Peti, aki a Komáromi Jókai Színházban a Made in Hungária főszerepét, azaz Fenyő Miklóst alakítja, valamint szerepelt az azonos című filmben is, ott Sampon, az SZTK-szemüvegkeretes, tipikus vesztes szerepében láthattuk.

Önök kérték!

A cím magában hordozza a lehetőséget, hogy most Önök szavazhatnak arról, mely dalok szólaljanak meg a koncerten. A kívánságlistát az Önök szavazataiból állítjuk össze. Felkínálunk egy 100 dalból álló listát, melyből akár egy, akár több dalra is szavazhatnak. Az a 20 dal, amelyik a legtöbb szavazatot kapja, mindenképpen elhangzik augusztus 23-án.

Szavazzon a kedvenc dalára ITT!

Jó szórakozást, Viva Rock and Roll!

Képtár
  • Fenyő Miklós koncert kép 28767
  • Fenyő Miklós koncert kép 28768
Jegyárak és információk
5990 Ft
7990 Ft
8990 Ft
9990 Ft
11990 Ft
18000 Ft
 
 
 

 
 
 
10174Koncert
2945Előadó
1385Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
Na, milyen volt Afrika? Ünnepi KFT...
Na, milyen volt Afrika? Ünnepi KFT... A KFT zenekar egyik legnagyobb slágerének, az Afrikának a születésnapját ünnepli a Parkban. A bulin vendégművészek is csatlakoznak az ünnepléshez.
Akár péntek: Back II Black-buli az...
Akár péntek: Back II Black-buli az... Tavasszal már bemutatkozott az Orfeum színpadán Bebe, most azonban zenekarával együtt készül az Erzsébet körúti szórakozóhelyre: a Back II Black először lép fel a pesti mulatóban pénteken.
Pásztor Anna szenzációs...
Pásztor Anna szenzációs... Pásztor Anna Körmenden, az AlteRába Fesztivál nagyszínpadán jelentette be, hogy Joss Stone közös produkcióra kérte fel zenekarát.
Az éjszakai fürdéstől az utolsó...
Az éjszakai fürdéstől az utolsó... Bár az előző év szlogenje („Nem kell a szlogen”) verhetetlennek tűnik, az idei „Szakadj ki!” sem rossz. A kiszakadás most is többnyire Budapestről történik: a Bániktó a Sirály és egyéb emblematikus fővárosi kulturális befogadóterek vidékre települt fesztiválja. Sportolási lehetőségekkel és gyermekprogramokkal,...
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Array
Blondie
Blondie1 Koncert
Scorpions
Scorpions0 Koncert
 
Új koncert helyszínek