Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
Fenyő sziget 2016
Fenyő Miklós
Fenyő Miklós Fenyő Miklós Videó
Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

Fenyő Miklós

2016. március 12. (20:00)
 

Fenyő Miklós Születésnapi koncert

Hagyományosan a BARBA NEGRA MUSIC CLUB-ban ünnepli születésnapját Fenyő Miklós a megszokott fergetes rock'n'roll hangulatban.

Jegyárak és információk
Elővételben : 3400 Ft
Helyszínen : 3900 Ft
 
 
 

 
 
 
18460Koncert
3386Előadó
1608Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
Ten Years After szeptemberben a Hajón!
Ten Years After szeptemberben a Hajón! Ismét Magyarországon ad koncertet a blues-rock élő legendája, a brit Ten Years After. A félévszázados fennállását idén ünneplő csapat két alapító taggal szeptember 25-én az A38 hajón játszik.
Tengerparti elvágyódás az A38...
Tengerparti elvágyódás az A38... A Belau az Island of Promise című bemutatkozó videójával tűnt fel a hazai zenei életben, amely számos elismerést gyűjtött be. A formáció első száma bekerült az Aranyélet című HBO sorozatba, a Deezer Magyarország szerkesztőinek éves kedvencei közé, az Index legjobb 2015-ös dalai közé, előszeretettel játszotta a Petőfi Rádió...
A Campus a kis Sziget?...
A Campus a kis Sziget?... Kis híján 100 ezer ember tombolta végig a hőségben idén a IX. Campus Fesztivált Debrecenben, ami szerény véleményem szerint az egyik legjobban összerakott rendezvény a közép kategóriás látogatottságú mezőnyben. Ráadásul minden évben itt gyűlik össze a leghálásabb közönség, ami a leglangyosabb produkciókat is élvezhetővé...
Megvan, ki nyerte a Veszprémi...
Megvan, ki nyerte a Veszprémi... A szakma szerint a WatchMe volt a legjobb, a közönség pedig a Lóci játszik zenekart választotta kedvencének az OTP Bank Veszprémi Utcazene Fesztiválon.
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazásKoncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Új koncert helyszínek
 
Array
Egri Vár
Egri Vár2 Koncert
KVLT BP
KVLT BP1 Koncert