Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
Fenyő Ünnep - Fenyő Miklós koncert
Fenyő Ünnep - Fenyő Miklós koncert Fenyő Ünnep - Fenyő Miklós koncert Videó
Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

Fenyő Ünnep - Fenyő Miklós koncert

2016. december 27. (20:00)
 

2016. év végén ismét Fenyő Miklós koncert a Budapest Sportarénában.

A nyár végi augusztus 27-i koncert után, már nem kell tovább várnia rajongóknak, és december 27-én, ismét láthatják Fenyő Miklóst Budapesten a Sportarénában.

1996 óta minden évben, teltházas koncertjével, búcsúztatja az óévet a hazai rock and roll koronázatlan királya, és reményeink szerint idén sem fog ez másképp történni. Ő és csapata, a Fenyő Gyöngye zenekar, a Csacska Macska vokál és a Jampi Angyalok táncosai mindent meg fognak tenni, hogy aki eljön a koncertre, ismét egy nagyszerű élménnyel legyen gazdagabb.

Mint minden évben, most is lesznek sztárvendégei az estnek, akik a fenti közreműködők mellett biztosítják majd a jó hangulatot. A koncert egyik sztárvendége Bereczki Zoltán lesz, akit nem kell bemutatni senkinek, hisz manapság a könnyűzenei élet egyik meghatározó alakja. Ő és Miklós itt és most fognak először együtt színpadra állni. Az est másik vendége a Jazz and More produkció, akikkel együtt egy meglepetéssel készül Fenyő Miklós.

A látványos színpadkép, a hang- és vizuáltechnikai elemek sokasága tovább emeli az est fényét. Természetesen egy Fenyő koncerten nem maradhatnak el az „örökzöld” slágerek, mint a Csókkirály, Hotel Menthol, Rock and Roll Party vagy a Made in Hungária.

Tudjátok: Fenyő nélkül nincs karácsony!
Gyertek és ünnepeljünk együtt!

Kupon ajánlataink

Töltsön egy napot Budapesten! A Fenyő Ünnepre jegyet vásárlók részére kedvezményes szálláshelyek és kedvezményes autóbuszos városnézés biztosított a Mellow Mood Hotelek és a City Sightseeing jóvoltából.

A kedvezményre jogosító kuponokat itt találja: 

Városnéző kupon   Szállás kupon

Képtár
  • Fenyő Ünnep - Fenyő Miklós koncert kép 53486
Jegyárak és információk
5 990,- Ft
7 990,- Ft
9 990,- Ft
11 990,- Ft
 
 
 

 
 
 
20204Koncert
3434Előadó
1641Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
21 Omega-sláger egy musicalben
21 Omega-sláger egy musicalben Gyöngyhajú Lány, Trombitás Frédi, Petróleumlámpa, Ha én szél lehetnék… Csak néhány sláger azok közül, melyek felcsendülnek az ExperiDance Production 21 Omega slágert feldolgozó, „Gyöngyhajú lány balladája” című táncos produkcióban.
Lángoló hegedűk: leégett a...
Lángoló hegedűk: leégett a... Mintegy négyezer hegedű égett el abban a tűzben, amely a szászrégeni hangszergyár maroshévízi részlegében keletkezett hétfő este - jelentette kedden az Agerpres hírügynökség.
2016-ban lenyomta a rockzenét az...
2016-ban lenyomta a rockzenét az... Az előző évhez hasonlóan 2016-ban ismét több mint 18 ezer új magyar zeneművet regisztráltak. Az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület statisztikái alapján 15 563 hazai szerző és jogutód részesült jogdíjkifizetésben.
Freddie Mercury hangja senki...
Freddie Mercury hangja senki... Függetlenül mindattól, amit a Queen együttesről gondolunk, a rockzenei kritikusok nagy része és a zenekedvelők egyaránt elismerik, hogy Freddie Mercury kivételes hangi adottságokkal rendelkező előadó volt. Ha bárkinek bármilyen kétsége felmerült volna valaha ezzel kapcsolatban, egy Mercury ének- és beszédhangjáról készült friss...
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazásKoncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Array
Rímbiózis
Rímbiózis1 Koncert
Echo Beat
Echo Beat1 Koncert
Magma Rise
Magma Rise0 Koncert
Black Sequoia
Black Sequoia0 Koncert
 
Új koncert helyszínek