Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
Streisand
Fenyő Ünnep - Fenyő Miklós koncert
Fenyő Ünnep - Fenyő Miklós koncert Fenyő Ünnep - Fenyő Miklós koncert Videó
Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

Fenyő Ünnep - Fenyő Miklós koncert

2015. december 29. (20:00)
 

Ünnepeljen idén év végén is a rock and roll legnagyobb magyarországi ünnepén Fenyő Miklóssal! Fenyő Ünnep december 29-én a Budapest Sportarénában.

A rajongók legnagyobb örömére idén ismételten megrendezik a Fenyő Ünnepet. Fenyő Miklós vendégei lesznek ezen a nem akármilyen estén Szécsi Böbe és Szécsi Saci.

Fenyő Miklós minden évben igyekszik valami újjal előrukkolni, hogy hűséges közönségét szórakoztassa. Természetesen az előadásból nem maradhatnak ki a legnagyobb slágerek, mint a Rock and Roll Party, Hotel Menthol, Csókkirály, Limbó Hintó, Made in Hungária, de lesznek olyan dalok is, ami más alkalommal nem hallható.

Egy kiváló művész, számtalan remek sláger - élje át Ön is újra Fenyő Miklós fergeteges ünnepi koncertvarázsát! Jó szórakozást kívánunk! 

Képtár
  • Fenyő Ünnep - Fenyő Miklós koncert kép 46449
Jegyárak és információk
5990 Ft
7990 Ft
9990 Ft
11990 Ft
 
 
 

 
 
 
15599Koncert
3247Előadó
1485Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
The BlackBirds Unplugged az Old...
The BlackBirds Unplugged az Old... Az októberi sikeres angliai turné után, végre itthon is fellép a BlackBirds Beatles Emlékzenekar. Ugyan december 27-én megrendezik a szokásos karácsonyi bulijukat is, 2015. december 4-én még adnak gyorsan egy ajándékkoncertet az Old Man’s Pubban.
Egyelőre Loui nélkül lesz Lord...
Egyelőre Loui nélkül lesz Lord... Sok minden változik az életben, de van, ami örök. Ez pedig nem más, mint a Lord Mikulás partyja, amelyet idén december 4-én a Barba Negra Music Clubban tartanak meg.
Zenészek árulják ma a belépőket...
Zenészek árulják ma a belépőket... December 1-jén délután a hazai zenei élet krémje árulja a STRAND Fesztiválra a jegyeket a budapesti Erzsébet téren. STRAND – Nagyon Zene Fesztivál augusztus 24-27. között lesz 2016-ban.
Torta az Akváriumban: The White...
Torta az Akváriumban: The White... Végy egy kiváló dán zenekart, egy veszprémi rockbandát plusz egy fenomenális hard rock-ot játszó fiúkat Budapestről, jól gyúrd őket össze és dobd be az akváriumba. Az összegyúrásnál (ha elsőre nem sikerül, akkor a következő alkalommal próbáld újra) figyelj arra, hogy jó sorrendben add egymáshoz az összetevőket, különben...
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Új koncert helyszínek
 
 
 
2015-12-01 13:49:02