Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
Fenyő Miklós koncert

Hoppá!

Az tény, hogy nálunk találod a legtöbb koncertet, előadót és koncert helyszínt, azonban most amit keresel, sajnos már nem lelhető fel nálunk. Esetleg ellenőrizd, hogy jó linket kaptál-e, vagy használd a fenti keresőt!

A hiba okai lehetnek

  • A link már lejárt eseményt tartalmaz
  • A tartalmat töröltük
  • A tartalmat más néven találhatod meg
14039Koncert
3211Előadó
1447Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
A hagyomány folytatódik – Fish!...
A hagyomány folytatódik – Fish!... Péntek este a Track színpadán – és a hírek szerint a fővárosban jó ideig utoljára – látható a Fish! zenekar és utazó cirkusza. Lesz itt minden: Senior Hal-szülinap, lufik, klipforgatás, két apatestű zseniális táncos-komikus, zene, tombolás, magasröptű poénok és alacsonyan szálló ruhaneműk. Egyetlen dolog viszont biztosan...
A fesztivál, amit kifejezetten...
A fesztivál, amit kifejezetten... Hogy milyen volt az idei Campus Fesztivál? Forró. Nagyon. Plusz mozgalmas, érdekes, tömeges, bulizós, hangulatos, késős, barátságos, olcsó – de leginkább kellemesen fárasztó. A részletekért nyugodtan olvass tovább! ;)
Sziget: még 3 napig  lehet...
Sziget: még 3 napig lehet... Állítólag a tavalyihoz hasonló tempóban fogynak a jegyek, mint ismeretes, 2014-ben a bérletek a Sziget előtt egy héttel elfogytak.
Hosszú évek után újra...
Hosszú évek után újra... Koncz Zsuzsa hosszú ideje nem adott önálló szabadtéri koncertet – ez a széria azonban augusztus 16-án véget ér, a művésznő ugyanis 2015-ös turnéjának egyik legizgalmasabb fellépésére készül: a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon áll a közönség elé.
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Ghost
Ghost1 Koncert
Beck Zoli
Beck Zoli1 Koncert
 
Új koncert helyszínek
 
ELLÁTÓház
ELLÁTÓház0 Koncert
Bánhorváti
Bánhorváti1 Koncert
Tiszakeszi
Tiszakeszi2 Koncert