Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés

Hoppá!

Az tény, hogy nálunk találod a legtöbb koncertet, előadót és koncert helyszínt, azonban most amit keresel, sajnos már nem lelhető fel nálunk. Esetleg ellenőrizd, hogy jó linket kaptál-e, vagy használd a fenti keresőt!

A hiba okai lehetnek

  • A link már lejárt eseményt tartalmaz
  • A tartalmat töröltük
  • A tartalmat más néven találhatod meg
12943Koncert
3035Előadó
1435Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
Meg kell a húrnak szakadni: Ati...
Meg kell a húrnak szakadni: Ati... A zenei műfajok között bolyongva találunk olyanokat, amelyeket hazai bandák is világszínvonalúan képviselnek. Ilyen műfaj például a rockabilly, aminek számos követője akad Magyarországon is. Az Ati EDGE and the Shadowbirds egy érdekes színfoltja ennek a világnak.
Hajóval támad a Jégkorszak a...
Hajóval támad a Jégkorszak a... Szombat este a magyar alter két nagyon is szerethető figurája Szabó Benedek, és Hó Márton koncertezik az A38 hajó tetőteraszán. Kísérőként természetesen magukkal hozzák a Galaxisok és a Jégkorszak névre keresztelt háttérben tevékenykedő barátaikat is. A koncertek pontban nyolckor kezdődnek, mert a hatályos szabályok szerint...
Lisa Simone: Anyámmal énekelni...
Lisa Simone: Anyámmal énekelni... "Anyámmal énekelni boldogság volt" - mondta Lisa Simone az MTI-nek. Az amerikai énekesnő súlyos örökséget cipel: édesanyja, Nina Simone minden idők egyik legjobb énekesnője volt, a hatvanas-hetvenes évek világsztárja. Lisa, aki Broadway-sikerek után lépett szólópályára, május 7-én lép fel Budapesten a Művészetek Palotájában.
Argó2: filmvásznon az Irie Maffia...
Argó2: filmvásznon az Irie Maffia... Április 30-án kerül a mozikba Árpa Attila nagy sikerű filmjének második része. A zenei aláfestésben az Irie Maffia és az InFusion Trió is szerepet kapott.
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Kim Plainfield
Mező Misi
Mező Misi1 Koncert
Behumi Dóri
Behumi Dóri1 Koncert
 
Új koncert helyszínek
 
Megyeháza...
Megyeháza...1 Koncert
Blues Tanya
Blues Tanya0 Koncert
MMIK - Megyei...
Zenepalota
Zenepalota0 Koncert