Eger 2014. May. 16. - 2014. May. 18

FesztEger


FesztEger

2014-ben a FesztEger nevű rendezvénnyel bővül a hazai fesztiválpaletta, melyet egészen pontosan a Losonczy-völgyben fognak megrendezni május 16. és 18. között. 

A fesztivál programjának gerincét a hazai előadók krémje fogja alkotni, míg a zárónapon főként a családokra fog fókuszálni a rendezvény, így mindenki ki tudja majd élvezni a FesztEger hangulatát. A fesztivál apropója egyébként az idén második alkalommal megrendezésre kerülő Music Hungary konferencia, amelynek elsődleges célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a hazai zeneipar szereplőit kerekasztal-beszélgetésekkel, előadásokkal, így elősegítvén a magyar zeneiparban rejlő lehetőségek kibontakozását.

Új könnyűzenei fesztivállal bővül a hazai paletta, melyet Eger mellett, a festői szépségű Losonczy völgyben tartanak május 16-18. között. A fesztiválszezon nyitórendezvényén felvonul a hazai zenei élet krémje, de családi programokkal, piknikhangulattal és kertmozival is készülnek a szervezők.

Az egri borvidék idén még vonzóbbá válik, hiszen a neves Bolyki Pincészethez tartozó területen, a Losonczy-völgyben rendezik meg a szabadtéri fesztiválszezon első eseményét, a Feszt!Egert. Az új fesztivál talán a legegyedibb helyszínnel büszkélkedhet az országban, hiszen egy lélegzetelállító egyedi bányaudvarokban, borospincék közvetlen szomszédságában várják majd a fesztiválozókat.
 
Két színpadon, az elektronikus zenétől kezdve a világzenéig felvonulnak a magyar zenei élvonal főbb képviselői, olyan nevekkel, mint a Csík Zenekar, a Hooligans, a Kiscsillag vagy éppen a Vad Fruttik. Az ország legnagyobb együttesei és DJ-i mellett az egri zenekaroknak is lehetőségük lesz a bemutatkozásra. A harmadik színpadon két DJ közül egy fülhallgatón keresztül választhatja ki mindenki, melyik zenére szeretne táncolni, itt ugyanis silent diszkó várja a bulizókat. Vasárnapra elsősorban családi programokkal, valamint főzőversennyel és kertmozival készülnek a szervezők.
 
A rendezvény apropója egyébként a tavaly először megrendezett Music Hungary nevet viselő, átfogó zeneipari konferencia, melyet idén a Feszt!Egerrel kiegészülve május 15-16-án tartanak.
 
Ebben az évben, a tavaly Egerbe költözött Éter tehetségkutató fesztivál is a Feszt!Eger keretein belül zajlik pénteken és szombaton, melyre eddig közel hatvan feltörekvő, tehetséges zenész jelentkezett.

Jegyek:
May 16.
Csík zenekar koncert
1-es színpad
May 16.
20:00
Akkezdet Phiai koncert
2-es színpad
May 16.
20:30
The Carbonfools koncert
1-es színpad
May 16.
21:45
May 16.
22:15
May 16.
23:30
Supernem koncert
2-es színpad
May 17.
Andro koncert
2-es színpad
May 17.
01:30
Spinline koncert
2-es színpad
May 17.
01:30
May 17.
19:00
Kiscsillag koncert
1-es színpad
May 17.
20:00
May 17.
20:30
Vad Fruttik koncert
1-es színpad
May 17.
21:45
May 17.
22:15
May 17.
23:30
Hooligans koncert
1-es színpad
May 18.
Animal Cannibals koncert
1-es színpad
May 18.
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek