Budapest 2016. Jun. 05. (21:00)

Fon-Trade Music Saxophone Summit – Rick Margitza, Tony Lakatos, Bolla Gábor (US/D/H)


Fon-Trade Music Saxophone Summit – Rick Margitza, Tony Lakatos, Bolla Gábor (US/D/H)

A Fon-Trade Music a hazai fúvós hangszer piacon úgy az értékesítés terén mint a hangszer javításban hosszú ideje vezető pozíciót foglal el.

Kereskedelmi tevékenységük mellett ugyanakkor komoly támogatói a hazai jazz életnek, melyet többek között a  Magyar Jazz Szövetség által neki adományozott Patrónus-díj is fémjelez. Idén 16. alkalommal kerül sor a Fon-Trade Music Saxophone Summit rendezvényükre, melyen minden alkalommal jeles külföldi és hazai előadók közös produkcióit hallhatja a közönség. Ezúttal nem is egy, hanem mindjárt három nemzetközi hírű szólistát hívtak meg a koncertre Rick Margitza, Tony Lakatos és Bolla Gábor személyében. Tekintva hogy mindhárman roma gyökerekkel rendelkeznek, a Szakcsi Lakatos Róbert - Barcza Horváth József - Balázs Elemér alkotta kitűnő trióval közös koncertjük alighanem fergeteges koncertet ígér.

Az Opus Jazz Club büszke arra, hogy ezúttal ismét a Fon-Trade Music Saxophone Summit helyszíne lehet.

Közreműködik:

Rick Margitza - szaxofon
Tony Lakatos - szaxofon
Bolla Gábor - szaxofon
Szakcsi Lakatos Róbert - zongora
Barcza Horváth József - nagybőgő
Balázs Elemér - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek