Budapest 2017. Mar. 25. (20:00)

GrundDay - Dürer Kert


GrundDay - Dürer Kert

A Dürer Kertben most szombaton Mátyás Attila, az Asphalt Horsemen és a The Trousers húzza majd a talp alá valót. Ha kedveled a kompromisszumoktól mentes, izgalmas, pörgős, odamondós rock’n’roll zenét, akkor ott a helyed ezen az estén!

Mátyás Attilát legtöbben a mára már kultikussá vált F.O. System, a "mocskos" rock-ot játszó Sex Action vagy a pszichedelikus hangzásvilágú Agnus Dei énekes-gitáros frontembereként ismerhetik. A zenész 2006 óta leginkább saját zenekarával a Mátyás Attila Band nevű formációval játszik.

A gödöllői Asphalt Horsemen eleinte csak örömzenélésnek indult 2010-ben. A tagok meglévő zenekaraik mellett, saját maguk szórakoztatására jártak össze, és néhány Lynyrd Skynyrd-, Black Stone Cherry- és Pride & Glory-feldolgozás után kezdtek saját dalokat írni. Klasszikus southern rock az Asphalt Horsemen stílusa, amit már első saját szerzemények, a Grip in Hand és a Runman is jól tükröztek. 2016. novemberében megjelent a második lemezük „Brotherhood” címmel, amely számos pozitív kritikát kapott.

The Trousers A 2006 óta aktív budapesti garázsrock/hardrock banda stílusa 2010-es SOUL MACHINE című lemezükön kristályosodott ki, amit valahol a klasszikus, 70-es évekbeli kemény rock and roll és a 2000 utáni garázsrock metszéspontjaiban lehetne elhelyezni. A lemez Fonogram-jelölést kapott, akárcsak a 2013-as FREAKBEAT, amin vendégszerepelt egyik legnagyobb példaképük, a svéd NICKE ANDERSSON (ex- THE HELLACOPTERS, IMPERIAL STATE ELECTRIC). Eddigi utolsó anyaguk a 2015-ös MOTHER OF ILLUSION a hazai sikerek mellett a világ számos országban kapott rendkívül pozitív kritikákat; ennek folytatása ez év második felében várható. A hazai klubok és fesztiválok mellett játszottak/játszanak Európa számos városában.

2017. március 25., 20:00
Budapest - Dürer Kert - Középső terem

20:00 - Kapunyitás
20:45 - Asphalt Horsemen
22:00 - MAB
23:15 - The Trousers

Belépő 1500 Ft

További információ:

https://www.facebook.com/MatyasAttilaBand/?fref=ts
https://www.facebook.com/asphalthorsemen/?fref=ts
https://www.facebook.com/thetrousers/?fref=ts

Valamint a Dürer Kert oldalán az eseményben:

https://www.facebook.com/events/1749360595286515/?fref=ts

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek