Debrecen 2014. Oct. 31. (19:00)

HÚSZEZER ÉJSZAKÁS KALAND - a Budapest Bár lemezbemutató koncertje


HÚSZEZER ÉJSZAKÁS KALAND - a Budapest Bár lemezbemutató koncertje

A Farkas Róbert vezette együttes megalakulása óta több generációs kedvenccé vált – számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, vagy nagyon közismerteket öltöztettek új köntösbe. Számos kor, kultúra és generáció találkozik a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt. 

2014 az újdonságok éve a Budapest Bár számára. Áprilisban jelent meg új lemezük Húszezer éjszakás kaland címmel, amelyen a 20-as, 30-as évek népszerű feldolgozásai mellett már saját szerzésű dalok is hallhatók. A koncerteken emellett a csapat egyre többször nyúl a közelmúlt emblematikus rock- és pop slágereihez is, a tőlük megszokott merész és energikus módon.
Az ismert kedvenceken kívül újabb taggal bővült az énekesek csapata: Mező Misi, a Magna Cum Laude énekese is csatlakozott a zenekarhoz.

Brazília, az Egyesült Államok, Törökország, a párizsi 27. UNESCO Közgyűlés, és számos nagy sikerű hazai fellépés után, egy egyéjszakás kaland erejéig újra a Kölcsey színpadán a kávéházi örökzöldek mesterei!

Közreműködik a Budapest Bár zenekar Farkas Róbert vezetésével
Énekesek: Németh Juci, Rutkai Bori, Lovasi András, Kiss Tibor, Mező Misi, Szűcs Krisztián

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek