Budakalász 2016. Dec. 17. (20:00)

Idén is Cuki Presszó koncert a RockHázban!


Idén is Cuki Presszó koncert a RockHázban!

A Cuki Presszó zenekar újra a Budakalászi Kós Károly Művelődési Házban lép fel, különleges, izgalmas zenéjével.

A 2014-ben alakult zenekar először a CAFB együttes műsorát próbálta meg olyan formába önteni, amelyet akár a nagyszülők vagy éppen a vájt fülű zeneértők is meg tudnak hallgatni. (Az ötlet pedig nem véletlenül pattant ki a tagok fejéből, hiszen az eredeti felállásból majdnem mindenki, a jelenlegi Cuki tagok közül pedig ketten is erősítették korábban, rövidebb-hosszabb ideig a CAFB brigádját). A kezdeti kísérletezések után azonban mára egy teljesen sajátos zene- és hangzásvilágú csapattá érlelődött a Cuki Presszó nevű produkció. Idén lesz a harmadik évfordulója, hogy a csapat Budakalászon bemutatkozott. Ebből a decemberi koncertből azóta hagyomány lett, így idén is a budakalászi RockHázban zenélnek. A koncerten pedig idén is felbukkannak majd vendégzenészek.
Az első műsorrészben például a Folk on 45 nevű formáció ad kiskoncertet. Erről a duóról annyit kell tudni, - és ez mindent elárul róluk - hogy Träger Lili és Szőllősi Lajos hozták létre, akiket a Balkán Fanaticból már jól ismerhetünk. Zenéjük a mai slágerek és népdalok érdekes keveréke. A szünet után, tehát a második részben pedig teljes mértékben a Cuki Presszóé lesz a színpad, ahol most is majd megfordul egy-két zenész barát, valamint egy különleges produkció is szerepet kap ebben a karácsony előtti, "ünnepi" műsorban.

Közreműködik:
Kiss László - harmonika,
Kerekes Pál - zongora és
Leidinger Dömötör

A Cuki Presszó eddigi alapfelállása viszont megváltozott: a gitáros posztot Mogyorósi Istvántól Mészáros Tibor vette át, aki gitáron és hegedűn játszik.

Időpont: 2016. december 17., 19:00
Helyszín: KKMH RockHáz (Budakalászi Kós Károly Művház)

További infó:
www.koskarolymh.hu
www.facebook.com/cxaxfxbxakusztik

Szeretettel várunk mindenkit a koncertre, és természetesen a belépőhöz idén is jár ajándék!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek