Budapest 2015. Jan. 10. (20:30)

Ingyenes est szuper zenékkel – 2015 első Room Service koncertje az Old Man’s pubban


Ingyenes est szuper zenékkel – 2015 első Room Service koncertje az Old Man’s pubban

Van már programod szombat estére? Hadd ajánljunk most mi is egyet: a Room Service band idei első koncertjét az Old Man’s pubban. Világslágerek, bulihangulat, ingyenes belépés. Ugye, te is beírod a naptáradba, hogy január 10-én 20:30-tól ott a helyed?

Szeretnél egy kellemes estét a barátaiddal vagy a kedveseddel, ahol ha kedvetek tartja, a táncra vagy a vacsorára is igent mondhattok? Akkor gyertek el január 10-én este az Old Man’s pubba, ahol este fél 9-től a Room Service band lép színpadra, Bryan Adams legszebb és legnépszerűbb dalaival.

Felcsendülnek majd többek közt olyan slágerek, mint a Here I Am, vagy a Heaven, de nem maradhat el a sokak által a világ egyik legszebb szerelmes számának tartott Everything I Do sem. De a zenekar a tempósabb zenéket kedvelőkre és a táncolókra is gondol: lesz Summer of 69, Kids Wanna Rock, és valószínűleg a zenekar névadó dalát, a Room Service-t is eljátsszák.

A banda egyébként 2008 óta szórakoztatja a közönséget Bryan Adams ismert és kevésbé ismert dalaival. Az első fellépésük még megalakulásuk évében a Fészek klubban volt, amit számos budapesti buli követett abban az évben. Majd 2009-ben nagy sikerrel léptek fel a Petőfi Csarnokban megrendezett 2. Tribute fesztiválon, és azóta egyre keresettebbek – itthon és külföldön is.

2014-ben számos hazai koncertjük mellett egyre több fellépésre várták őket határainkon túlra is, ahol szintén lenyűgözték az ottani közönséget. Bárhol jártak is, Belgiumtól Bulgáriáig, nagy lelkesedéssel fogadták őket - koncertjeiken végig táncolt és állva tapsolt a publikum apraja-nagyja.

Az öttagú banda reméli, 2015-ben is hasonló sikereket érnek majd el, itthon és külföldön egyaránt. És mindannyian biztosak abban, hogy az évet egy szuper hangulatú, jó zenékben és nevetésben gazdag estével indítják majd az Old Man’s pubban.

 

További információk:

A zenekar weboldalán: http://www.bryanadamstribute.hu/

A banda naprakész Facebook oldalán: https://www.facebook.com/pages/ROOM-SERVICE-Bryan-Adams-tribute-band-Hungary-/164898484460

Az esemény Facebook oldalán: https://www.facebook.com/events/474284209376185/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming&sid_reminder=7732011812312317952

 

Ingyenes!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek