Budapest 2014. Nov. 07. (20:30)

Ingyenes rock buli az Old Man’s pubban


Ingyenes rock buli az Old Man’s pubban

Ha egy oltári rock bulin engednéd ki az egész heti feszkót, vagy egyszerűen csak jól akarod érezni magad a pároddal, barátaiddal, akkor november 7-én vegyétek az irányt az Old Man’s pub felé, ahol a Room Service band ingyenes koncertjén mulathattok egy hatalmasat.

Egyre több helyen láthatod-hallhatod a Room Service bandet, mivel a srácok Európa legismertebb Bryan Adams tribute zenekaraként a magyar és a külföldi közönség szívébe is belopták már magukat. Immár hat éve játsszák Bryan Adams legjobb és legnépszerűbb dalait – saját stílusban, de az eredetihez mégis hasonló módon.

Hogy ezt hogyan lehet megvalósítani? Gyere el a következő koncertjükre, az Old Man’s pubba november 7-én, és meglátod, pontosabban meghallod. A zenekar ráadásul nemcsak a már jól ismert és kedvelt Bryan Adams nótákkal készül, hanem új dalokkal, feldolgozásokkal, meglepetésekkel is. 

Repertoárjukban eddig is ott voltak olyan slágerek, mint az Only Thing, a Heaven, a When You’re Gone vagy a Summer of 69, amiket hamarosan többek közt Bryan Adams új feldolgozásalbumáról kölcsönzött dalokkal, illetve egy régi kedvenccel, az All I Want Is You-val is kiegészítenek.

A banda a közösségi oldalakon való jelenlétet is fontosnak tartja, ezért a frontember, Csákvári Laca nemrég ott küldött videóüzenetben mondott köszönetet a rajongóknak a folyamatos figyelemért és támogatásért, illetve ott mesélt a közelgő koncertekről is. Az ajánlót itt nézheted meg: https://www.facebook.com/video.php?v=10152823841874461

Hamarosan tovább bővül a zenekar koncertnaptára – decemberben hazai fellépéseik mellett újabb külföldi bulik is várnak rájuk. De ez már egy következő videóüzenet témája lesz…

 

További infók:

A Room Service zenekar weboldala: http://www.bryanadamstribute.hu/

Az esemény Facebook linkje: https://www.facebook.com/events/323579114491821/

Csákvári Laca videós ajánlója a novemberi koncertekről: https://www.facebook.com/video.php?v=10152823841874461

Ingyenes!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek