Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
Streisand

Hoppá!

Az tény, hogy nálunk találod a legtöbb koncertet, előadót és koncert helyszínt, azonban most amit keresel, sajnos már nem lelhető fel nálunk. Esetleg ellenőrizd, hogy jó linket kaptál-e, vagy használd a fenti keresőt!

A hiba okai lehetnek

  • A link már lejárt eseményt tartalmaz
  • A tartalmat töröltük
  • A tartalmat más néven találhatod meg
15598Koncert
3247Előadó
1485Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
Szubkultúrák  találkozása az...
Szubkultúrák találkozása az... November 20-án a budapesti Akvárium klubban három rockabilly vonalon mozgó zenekar adott koncertet egy minifesztivál keretein belül. Ed Phillips and the Memphis Patrol, Gorilla és a Mystery Gang. Ha meglátnak egy nagybőgőt a színpadon, sokan máris besorolják a zenekart a rockabilly műfajba, pedig rengeteg ága van még ennek a stílusnak,...
Párizsban lépnek fel a magyar...
Párizsban lépnek fel a magyar... Tavalyi nagysikerű turnéjának folytatásaként ismét Franciaországban lép színpadra a Recirquel. Az első magyar újcirkusz társulat pénteken mutatja be a Müpával közös, Párizs éjjel című produkcióját a francia fővárosban.
Egyszerre készül 15 Star Wars...
Egyszerre készül 15 Star Wars... December 5-én a Star Wars előtt tiszteleg a Tetoválók Éjszakája a Dürer Kertben és Dürlinben. 15 tetováló is Star Wars mintával készül a hazai legnagyobb szabású tetováló rendezvényre, ahol ráadásul egy időben, egy helyen készítik el a tetoválásokat.
Új formációval jelentkezik Oláh...
Új formációval jelentkezik Oláh... Az X-Faktor 2012-es szériájának győztese december 8-án bemutatkozó koncertet ad legújabb zenekarával, a Roma Soullal. A jegybevételből a nehéz sorsú gyerekeknek vesznek karácsonyi ajándékot.
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Új koncert helyszínek
 
 
 
2015-12-01 06:36:52