Budapest 2016. Apr. 29. (21:00)

Jazzy Live: Fourtissimo Jazz Orchestra


Jazzy Live: Fourtissimo Jazz Orchestra

A Fourtissimo a műfaj jeles képviselőihez hasonlóan – Weather Report, Chicago, Maynard Ferguson Band, Bill Chase – egyesíti a dinamikus és szórakoztató előadásmódot a jazz értékeivel.

Közreműködik:

Kuna Valéria - trombita, ének
Kuna Gyula - trombita
Kuna Bence - kürt, ütőhangszerek
Kuna Márton - harsona
Geier Attila - gitár
Somos András - billentyűk, fuvola
Éder Ferenc „Lá” - basszusgitár
Kottler Ákos - dob

A népszerű, jazz-rockot játszó Fourtissimo Jazz Orchestra alapítói a Príma-díjas Kuna testvérek: Valéria, Márton, Gyula és Bence, s a zenekar 2012 óta játszik a jelenlegi felállásban. Hangzásuk meghatározó eleme Valéria sokszínű énekhangja, illetve a jazz-rockra oly jellemző rézfúvós hangszerek erőteljes jelenléte.

Népszerűségükre mi sem jellemzőbb, mint hogy az elmúlt három évben közel 300 koncertet adtak hazánkban és Európa-szerte. A VII. Jazzy Dalversenyen két saját dallal indultak, mindkettő a döntőbe került, Funk 4 Fun című szerzeményük elnyerte a verseny Közönségdíját.

Most megjelent The Road So Far... című lemezüket az NKA támogatásával mutatják be az Opus Jazz Clubban.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek