Budapest 2014. Oct. 02. (21:00)

Jazzy Live: Pápai Zsanett Jazzin’ the Box


Jazzy Live: Pápai Zsanett Jazzin’ the Box

A korábban Párizsban jazzénekesként és festőművészként is „működő” Pápai Zsanett (aki játszott már Rene Trossmannel, Joe Fondával, stb.) Magyarországon néhány éve vált ismertté.

KÖZREMŰKÖDŐK:

 

Pápai Zsanett - ének
Horváth „Tojás” Gábor - zongora
Eged Márton - basszusgitár
Fekete János „Jammal” - beatbox

 

„Így még senki nem adott elő Leonard Cohent, Bob Dylant vagy Nirvanát, és nem is fog soha többé.”- írta a FÉLonline Pápai Zsanettről, akinek „jelenléte és gesztusai egy pillanatig sem válhatnak erőltetetté, mert mindig elmerül az adott és egyedüli pillanatban. Van, hogy egyszerűen csak tündéri; van, hogy úgy szenvedélyes, ahogyan az legendás magyar dívák sajátossága; és van, hogy olyan, hogy ha kivennénk alóla a zenét, akkor a csupasz hangjával és az egész kisugárzásával beleillene akármelyik David Lynch-filmbe.”

 

A korábban Párizsban jazzénekesként és festőművészként is „működő” Pápai Zsanett (aki játszott már Rene Trossmannel, Joe Fondával, stb.) Magyarországon néhány éve vált ismertté. Formációiban a jazz standardek közvetlen és expresszív előadásán túl a lehető legkülönbözőbb zenei világokból (a mainstream poptól a protest songokon át a grunge-ig) származó dalokat tud homogén és személyes formanyelvére fordítani.

 

A Jazzin’ the Box koncertjeit életerős, sodró lendületű alapok és a lírai kifejezésmód különleges ötvözete teszi egyedülállóvá. Az Opus Jazz Clubban popikonok jazz parafrázisait és groove, hip-hop és electro beatboxalapokra előadott jazz standardeket mutatnak be. A zenekar virtuóz könnyedséggel járja be ezt a sajátos zenei univerzumot.

 

www.papaizsanett.hu 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek