Budapest 2016. Oct. 29. (21:00)

Jazzy Live-Szőke Nikoletta Quartet


Jazzy Live-Szőke Nikoletta Quartet

Szőke Nikoletta, akit a Jazzma.hu olvasói 2014-ben és 2015-ben is az év énekesnőjének választottak, minden kétséget kizáróan a nemzetközi jazz színtér legkeresettebb magyar énekesnője, aki a Szőke Nikoletta Quartet mellet a Szőke Nikoletta ‘B Verzió’ Projekt nevű csapatot is v

Közreműködik:

Szőke Nikoletta - ének
Szakcsi Lakatos Róbert - zongora
Barcza Horváth József - nagybőgő
Radics Máté - dob

Farkas Zsolt - ének
Egri János Jr. - ének

Szőke Nikoletta Quartet 2002-ben alakult, tagjai egytől-egyig világszerte elismert mesterei hangszereiknek. A Quartet lemezei már 2010 óta japán kiadónál jelennek meg, s világszerte tekintélyes példányszámban keltek el. Öt lemezre szóló szerződésük lejártával tavaly új japán kiadónál, a jónevű Gats Productionnál jelent meg legújabb albumuk. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel az I Thought About You címet viselő lemez kétféle változatban is piacra került, s minden várakozást felmúló eladásokat produkált. Az Opus Jazz Clubban a lemez anyagából jócskán kapunk majd ízelítőt, de a kvartett eddigi igen tekintélyes repertoárjának számos dalát szintén hallhatjuk majd Niki és társai erővel és szenvedéllyel teli, felszabadult előadásában.

Az énekesnő mostani koncertjére vendégként meghívta a Lakatos Ablakos Dezső emlékére rendezett III. Országos Jazz-zenei Verseny két ének korcsoportjának győztesét is, Farkas Zsolt és Egri János Jr. személyében.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után visszatér a Bijou

A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után...

12 év után friss számokkal és májusi újraalakuló koncerttel jelentkezik a magyar Bijou zenekar.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.

A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában

A zenekar idén ünnepli a Halott Pénz-sztori 20 éves jubileumát – 20 éve annak, hogy Marsalkó Dávid megjelentette az első Halott Pénz-dalt. Miközben javában készülnek a stadionos ünneplésre, a stúdióban is aktívak maradtak, érkezett is egy új dal.
Új koncertek