2015. Jun. 26. - 2015. Jun. 28

Jó éjszakát Mád!


Jó éjszakát Mád!

Jó éjszakát!.... Na nem, még nehogy elaludj! Dehogy! Inkább gyere velünk, itt Mádon biztosan jól fogsz velünk együtt éjszakázni! Mert nem csak neked, nem csak miattad hívunk ide olyan vendégeket, akik ritkán járnak erre, hanem, mert mi magunk is találkozni akarunk velük. Mi a helyszínt adjuk, a mesebeli öreganyók járta szőlődombok alján, a zöld hegyeken túl, ahol a gyümölcsfák árnyéka enyhíti a nyári forróságot, ahol őszönként a szüreti dolgos napok vidámsága hozza a változatos világot az itt élőknek, ide várunk benneteket. Ide, ahol még őrizzük a Rákócziak hajdani lakóhelyeit, a valaha itt dolgozó kézművesek, bortermelők, borkereskedők hagyományait.

De nem csak őrizzük, hanem ápoljuk, sőt, ébren tartjuk mindazt, amit őseink itt,Magyarország egy gyönyörű szögletében, Mádon, Tokaj-Hegyalján ránk hagyományoztak.
Igen, szeretettel és szívesen látunk, aki kicsit vagy nagyon távolról érkezel,
Veled együtt szeretnénk látni, hallani azokat, akik közel állnak hozzánk: zenészek,énekesek, együttesek, akiket biztosan te is szívesen látsz, hallasz, és akik széppé varázsolják a Mádon töltött nappalodat és éjszakádat is. És, ha még képes leszel fokozni az élvezeteket, térj be a vendégváró helyekre egy pohár jó mádi borra, pár jóízű falatra – nem fogsz csalódni. Mád szívesen és szeretettel vár… Jó éjszakát!

Programfüzet

Facebook

Jegyek:
June 27.
17:00
June 27.
18:00
June 27.
19:00
Bohemian Betyars
Budaházy pincészet
June 27.
20:00
June 27.
20:00
Eugenia
Barta Pince
June 27.
20:30
Tóth Vera
Percze Élményközpont
June 27.
22:00
June 27.
22:00
Odett
Ferdinánd Pincészet
June 27.
23:00
June 28.
Szabó Balázs Bandája
Royal Tokaji Borászat
June 28.
01:00
June 28.
01:30
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek