Vecsés 2016. Apr. 15. (19:00)

Jolly Jackers, The Crazy Rogues, Red Locks koncertek Vecsésen, a Kultvár Klubban.


Jolly Jackers, The Crazy Rogues, Red Locks koncertek Vecsésen, a Kultvár Klubban.

Jolly Jackers 2013 januárjában alakult Dunaújvárosban. A hat tagból álló formáció ír-kelta folk punkot játszik, a koncertjük nagy részét saját dalok teszik ki. 2014 márciusában megjelent az első 5 dalt tartalmazó EP-jük Call the Captain címmel, melynek nyomán országos turnéra indultak. 
2014-ben többször léphettek színpadra a Paddy and the Rats társaságában, továbbá felléptek a 2014-es pécsi Rockmaratonon, és a Folk-Rock Maratonon a Dürer Kertben. 
2015. január 20-án jelent meg első nagylemezük "Sobriety" címmel, amit Szekeres András közreműködésével rögzítettek a Fantomas stúdióban, illetve amelynek címadó számát a Petőfi rádió is lejátszotta. Ez év tavaszán egy országos lemezbemutató turnéra indultak, melyen az új anyagot népszerűsítik a fővárosban és vidéken egyaránt, 8 koncerten léptek fel a Paddy and the Rats vendégzenekaraként, többek között az A38 hajón is. A telt házas pörgős bulik mellett több akusztikus fellépést is elvállaltak. A sikeres tavaszi turnét követően több fesztiválon is játszotta,idehaza a Szigete, a Rockmaratonon és a DUDIK fesztiválon, első külföldi bulijukon Horvátországba a Skaville fesztiválra látogattak el, majd augusztus végén 3 napot töltöttek Svájcban egy miniturné keretein belül.
A 2015-ős Peron Music Tehetségkutatóra való nevezést követően a szakmai zsűri beválasztotta a zenekart a legjobb 13 közé, majd a Tatabányán tartott döntőről a 3. helyet sikerült elhozniuk.
A 2015-ös őszi klubszezon során 16 állomásos turnét szerveztek országszerte.
2015. Novemberében feltűntek a Magyar Televízió Tessék! című műsorában.
Az intenzív koncertezés mellett nekiláttak a következő nagylemez dalainak megírásához, mely várhatóan 2016-ban jelenik majd meg.

THE CRAZY ROGUES

A veszprémi illetőségű THE CRAZY ROGUES 2014 nyarán alakult, első koncertünket 2015 februárjában tartottuk. Azóta is rendszeresen fellépünk, ahol csak lehetőségünk adódik.
A 2015-ös SZIGET Fesztivál-on is bemutatkozhatott a zenekar, amire ritkán adódik alkalom ilyen fiatal felállás során.
2015 augusztusában megjelent első kislemezünk, mely a Chapter One névre hallgat (ingyenesen meghallgatható a zenekar YouTube csatornáján, illetve letölthető egyéb helyekről).
Zenénkben az ír és a country zenét vegyítjük pörgős, punk-rockos elemekkel, saját dalaink is ezt a stílust követik.
Volt szerencsénk néhány rádióban is bemutatkozni, valamint a helyi tv is szentelt már nekünk egy külön műsort, melyben bemutatkozhattunk.

Red Locks

A Red Locks zenekar a vörösek szókimondóságával és ír-kelta dallamokkal mondja el a hajszínek mögött rejtőző hölgyek sokszínű gondolatait.

A koncert létrejöttét a Cseh Tamás Program és az NKA - Nemzeti Kulturális Alap támogatta.
www.csehtamasprogram.hu
www.nka.hu

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek