Budapest 2017. Feb. 16. (20:00)

Keep Floyding az A38-on


Keep Floyding az A38-on

A Keep Floyding Magyarország első számú Pink Floyd tribute zenekara. Az idén 18 esztendős együttes alakulása óta mindig is feladatának érezte a ’Floyd zenéjének hiteles és igényes tolmácsolását. Repertoárjuk a közismert dalok mellett ritkán hallott zenei különlegességeket, valamint akár teljes albumokat is felcsillant a legendás csapat életművéből. Így kerültek már előadásra általuk a teljes The Wall, a The Dark Side of the Moon, a Wish You Were Here, és az Animals című ikonikus lemezek is. A Keep Floyding a 2017-es évet február 16-án, csütörtökön az A38 Hajón nyitja meg, ahol a megszokott nagyobb lélegzetvételű produkciókon megismert hangzás és látványvilág várja este 8 órától a ’60-as, ’70-es évek progresszív rockzenéiért rajongó közönséget.

A zenekar 1999-es alakulása óta töretlenül sikeres, mára pedig már meghatározó szereplőjévé vált a budapesti éjszakáknak, megidézve a Pink Floyd csodálatos zenei világát. Így nem meglepő, hogy az A38-as koncertre is különleges látványvilággal, egyedi vetítéssel és élőben szinte sosem hallott számokkal készül az együttes, hogy a Dunán szólaltathassa meg a progresszív zenetörténet egyik legmeghatározóbb együttesének hangulatát.

A Keep Floyding együttes:
A Keep Floyding zenekar 1999-ben alakult „Echoes of Pink Floyd” néven, mint Magyarország első Pink Floyd tribute zenekara. Célként a legendás csapat minden korszakának hiteles megszólaltatását tűzték maguk elé. Így koncertjeiken kezdetektől fogva eredeti hangszerelésben szólalnak meg közismert dalok és ritkán hallott különlegességek is, a Barrett-érától a The Division Bell-ig, természetesen a szólómunkásságokat is érintve. Első demójuk már egészen korán felhívta magára a szakma figyelmét, így 2000-ben az After Crying társaságában léphettek fel a budapesti Petőfi Csarnokban. Rövidesen a magyarországi klubélet meghatározó tribute zenekarává váltak. A következő éveket sikeres klubkoncertek és vakmerő zenei vállalkozások jellemezték, úgy, mint a teljes „Live at Pompeii”, a „The Dark Side of the Moon”, a „Wish You Were Here”, az „Animals”, és a „The Wall” albumok „egy az-egyben”megszólaltatása.
Különleges esemény volt a zenekar életében, hogy 2006-ban a Művészetek Palotájában önálló estet adhatott, rangos honi vendégzenészek társaságában. A teltházas koncert mai napig példaértékű vállalkozásnak számít a magyar „tribute-életben”, mint ahogy a 2009 májusában, egy épülő metróállomáson tartott jótékonysági estjük is. A „Keep Floyding” nevet ugyanennek az évnek az elején vette fel a tízedik életévébe lépett együttes. A névváltás pedig azt az újabb célt tükrözte, hogy a zenekar a hazai sikerek mellett nemzetközileg is meghatározó Pink Floyd show-vá formálódhasson.

A zenekar tagjai:
Goldschmidt Gábor - gitárok, ének
Tóth András - gitárok
Segesdy Márton - billentyűk, ének
Heinfarth György - dobok
Balázs Bálint - basszusgitár, ének
Haáz Imre - szaxofon
Garda Zsuzsanna - ének
Simon Edina - ének

Belépő:
Elővételben 2.000Ft, előadás napján 2.500 Ft.

Videók:
https://youtu.be/laVw_OJgzP0
https://youtu.be/O1V1vq99ofc

További információ:
www.keepfloyding.hu

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek