Budapest 2016. Nov. 29. (20:00)

Keresztes Ildikó - MOST - Lemezbemutató koncert


Keresztes Ildikó - MOST - Lemezbemutató koncert

Aki egyszer is hallotta már őt énekelni a jellegzetesen mély, rekedtes hangján, az biztos, hogy soha nem felejti el. Ám nemcsak különleges hangszíne, hanem tartása, lehengerlő őszintesége, drámai ereje, egyszóval az egész lénye és tehetsége az, ami valóban rabul ejti közönségét. A koncert programjában ott lesznek az öt év után májusban megjelenő hatodik nagylemez dalai, valamint az énekesnő több mint 25 éves pályafutásának slágerei is. A programot az aranytorkú énekesnő vendégei is színesítik egy-egy dallal.


A MÜPA stílusához illően, a koncert egy magas színvonalúan és ízléses arányba hangszerelt akusztikus és szimfonikus előadás felejthetetlen élményét nyújtja. A mai nagyszabású koncertektől annyiban tér el, hogy nem vész el a látványban a dalok és a zene érzékisége, de azért abban sem lesz hiány, amit a világszintű fénytechnikával és az úgynevezett passzív hátterekkel pontosan a zenével összehangolt és támogatott atmoszférát varázsol a közönség elé. Úgyszintén hangtechnikában a legújabb technológiát használva, ami az akusztikus hangszerek megszólalásához ilyen volumenű előadásoknál 
nélkülözhetetlen egy dinamikus és intim zenei élményt nyújtva a hallgatóság számára.

„MOST” lemezbemutató előadás egy felvonásban.


www.keresztesildiko.hu

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek