Vecsés 2016. Mar. 25. (19:00)

KIES, WHAT ON EARTH, Nova Prospect koncertek a Kultvár Klubban, Vecsésen.


KIES, WHAT ON EARTH, Nova Prospect koncertek a Kultvár Klubban, Vecsésen.

KIES, WHAT ON EARTH, Nova Prospect koncertek a Kultvár Klubban, Vecsésen. 

KIES

"A KIES 2015 márciusában alakult több jelenleg is aktív, valamint időközben földbe állt zenekar (Stubborn, The Carrion Crow, Mad dolls, Black Sound) tagjaiból.
Ez a kis supergroup fejébe vette, hogy szívükhöz közel álló minőségi és egyben pofátlan rockzenével fogja letarolni az emberek arcát, mely egy kislemez formájában 'Ez még csak a kezdet' címen meg is jelent 2015 őszén. Ezt követően országos tavaszi/téli turnéra indultak a Fish! társaságában. Eközben össze hoztak 3 videoklipet, jelölték Őket a gumizsiráf "Az év ifjú titánja" kategóriában, másodikak lettek a Talentométer tehetségkutató pop/rock kategóriájában, jelenleg pedig adebüt nagylemezükön dolgoznak, mely idén tavasszal fog megjelenni. "


WHAT ON EARTH
A mindenkori formáció meghatározott küldetése, hogy az “easycore”, vagy “popcore” zenei világban alkosson, melynek fő karakterét a súlyosabb zenei témák és a pozitívabb, dallamos betétek váltakozása adja. A műfaj a hardcore és a pop-punk zenei stílusok világát ötvözi.
A zenekar kezdeti, név nélküli formációja már 2013 szeptemberében elkezdett szerveződni, de nem sokkal később már be is indultak a tagcsere hullámok, zenei és hozzáállásbeli eltérések miatt. Végül aztán megalakult az első valódi formáció, 2014 január 14.-én, mely napot a hivatalos megalakulási dátumként tartunk számon, hiszen ekkor véglegesült a WHAT ON EARTH név is.

NOVA PROSPECT

https://www.facebook.com/NovaProspectHungary/

A 2007-ben alakult kecskeméti Nova Prospect első nagylemeze 2009-ben jelent meg "Lépj ki az árnyékból" címmel, melyhez 2 videoklip is készült: a "Szabadon" és az "Ébren álmodunk" dalokhoz.

A nagylemez után 2, ingyenesen letölthető EP-vel jelentkeztek, előbb a Hívójellel 2010-ben, majd a Minden nap háborúval 2011-ben. 

A zenekar második, "Szemben az óriás" címet viselő nagylemeze a júniusi Hammerworld magazin mellékleteként jelent meg.
Jelenleg az új lemezanyaggal járják az ország klubjait, és hamarosan egy videoklip is várható az "Itt az idő!" c. dalra.

A koncert létrejöttét a Cseh Tamás Program és az NKA - Nemzeti Kulturális Alap támogatta.
www.csehtamasprogram.hu
www.nka.hu

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek