Badacsony 2015. Jul. 05. (14:30)

Kispárna zenekar koncert


Kispárna zenekar koncert
Balatoni Minimax Hajó - Badacsony (Badacsony, Bahart kikötő)

Idén 21 alkalommal indul útjára a különleges élményt kínáló Balatoni Minimax Hajó programsorozat Siófokról és Badacsonyból. A kétórás esemény alkalmával egy csodás balatoni hajózáson vehetünk részt és ezzel egy időben olyan élménnyel gazdagodhatunk, mely egyedülálló a Balaton parti programok kínálatában.

Gyerekzenekarok koncertjei, kreatív programok, a Minimax csatorna sztárjai, képzett animátorok és rengeteg interaktív és fejlesztő játék várja a kicsiket és nagyokat! A vízi élmények mellett a parton sem hagyják unatkozni a gyerekeket, hisz nagyszabású autódekorálással várnak minden apróságot a Mitsubishi és a Crayola támogatásával.

A Balatoni Minimax Hajó eseményeire érdemes ellátogatni akkor is, ha épp a Balaton partján nyaral a család, és akár egy rövidebb kimozdulás alkalmával is remek program lehet. A hajó idén két helyszínről, Siófokról és Badacsonyból indul majd a Bahart kikötőből, az indulás napján pedig helyszíneinkre a Bahart hajóival egyszerűen és kedvezményesen tud mindenki eljutni a Balatoni Minimax Hajóra szóló jegyek felmutatásával.A koncertek, tombola nyeremények, életnagyságú Pici Cica és Maci Kutya, számtalan játék, könyv és interaktív program mellett a hajó fedélzetén babasarok és pelenkázó található a picik kedvéért, büfé az apukák kedvéért és szabadtéri rész a nézelődni vágyók számára. A katamarán légkondicionált, így hőségben is élvezhető a program, valamint javarészt fedett, így esőben és szélben sem kell lemondanunk a szórakozásról.

A Balatoni Minimax Hajó 400 fő befogadására képes, így érdemes időben megváltani a jegyeket, nehogy lemaradjon róla bárki!

A Balatoni Minimax Hajó rendezvényei tartalmas és igényes programok, ahol a család minden tagja megtalálja a neki való szórakozást, a jó hangulat és a felejtethetlen élmény pedig garantált!

Badacsonyi programok (vasárnap 14:30 -16:30)

2015.06. 21. Iszkiri együttes

2015.06.28. Apacuka együttes

2015.07.05. Kispárna zenekar

2015.07.12. Tücsök zenekar

2015.07.19. Buborék együttes

2015.07.26. Iszkiri együttes

2015.08.02. Kispárna együttes

2015.08.09. Apacuka együttes

2015.08.16. Kispárna zenekar

Jegyeket a koncertek adatlapján lehet megvenni!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek