Budapest 2017. Sep. 13. (19:00)

A lélek hangja – énekhang, tánc-pantomim, meditáció


A lélek hangja – énekhang, tánc-pantomim, meditáció

A lélek hangja – énekhang, tánc-pantomim, meditáció Bauer Andrea és M. Kecskés András. Különleges páros, aki nélkül szegényebb lenne a zsidó kulturális fesztivál, hiszen olyasmit tudnak, amit kevesen: művészetük gyógyít. Bauer Andrea érzékeny alkatú, ragyogó hangú művésznő, M. Kecskés András pedig az 1977-es Ki mit tud? felfedezettje, stílusára az expresszív, modern tánc és a klasszikus pantomim technikájának egyéni ötvözése jellemző. Ének, hang, tánc, pantomim és meditáció – Élmény és terápia: ez a lélekhang.

A lélek hangja – énekhang, tánc-pantomim, meditáció

Bauer Andrea és M. Kecskés András. Különleges páros, aki nélkül szegényebb lenne a zsidó kulturális fesztivál, hiszen olyasmit tudnak, amit kevesen: művészetük gyógyít. Bauer Andrea érzékeny alkatú, ragyogó hangú művésznő, M. Kecskés András pedig az 1977-es Ki mit tud? felfedezettje, stílusára az expresszív, modern tánc és a klasszikus pantomim technikájának egyéni ötvözése jellemző.Ének, hang, tánc, pantomim és meditáció – Élmény és terápia: ez a lélekhang.

 A koncert alkotói:Bauer Andrea- ének, a koncert művészi –és terápiás koncepciójának vezetője; M. Kecskés András- balett, tánc, pantomim; Kéménczy Antal – zongora, és zenei vezető; Lajos Péter – ütős hangszerek; Galgóczy Judit – térkoncepció rendezés vezetője; Csonka Zengő Anna – képek/Zennaphotography.

 A koncert programja:

 

·        Kelen Hugó: RECITATIVO

·        Osvaldo Golijov-Golijov nyomán: NIGHT OF THE FLYING HORSES

·        Sergei Rachmaninov: VOCALISE, OP. 34. NO. 14.

·        Osvaldo Golijov: LEVANTE

·        Donizetti - Serra: DÍVA DALA

·        Lajos Péter: ÜTŐS IMPROVIZÁCIÓ

·        Kéménczy Antal: SZEFÁRD DAL

·        Arvo Pärt nyomán: SILENTIUM

·        Philip Glass: F-MOLL ETŰD, NO. 6.

 

·        Osvaldo Golijov-Golijov nyomán: HOW SLOW THE WIND

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek