Pécs 2014. Dec. 09. (19:00)

KOVÁCS KATI ADVENTI KONCERT


KOVÁCS KATI ADVENTI KONCERT

„Úgy szeretném meghálálni”
KOVÁCS KATI adventi zenekaros koncertje

Kovács Kati Kossuth-díjas énekesnő 2014-ben az adventi időszakban ismét országos turnéra indul templomokba, kulturális központokba, hogy az ünnepi készülődés mellett egy kicsit megállva, Kati gyönyörű számait hallgatva megálljunk és felkészítsük magunkat az év legszebb ünnepére, a karácsonyra! 

Kovács Kati a magyar könnyűzenei élet élő legendája, minden idők egyik legsikeresebb énekesnője. Ötven éve tartó pályafutása során  számos állami és szakmai kitüntetéssel elismerték. A könnyűzene azon kevés előadók egyike, aki megkapta a legmagasabb állami kitüntetést, a Kossuth-díjjat, és a legrangosabb zenei kitüntetést, a Liszt Ferenc-díjjat. Nevéhez a hatvanas évek óta több ezer sikeres koncert, több millió eladott lemez és számtalan sláger fűződik. Énekhangja mezzoszoprán, négy és fél oktávos hangterjedelemmel. 103 magyar és 25 külföldi lemeze jelent meg, valamint több mint 300 gyűjteményes albumon jelentek meg dalai. Nemzetközi népszerűsége egyedülálló, eddig öt kontinensen (Amerikában, Ausztráliában, Afrikában, Ázsiában, valamint Európa szinte minden országában) adott koncertet. Külföldön hat nyelven (magyarul, angolul, németül, japánul, oroszul és lengyelül) 11 országban, 76 kiadásban jelentek meg felvételei. Amelett, hogy itthon öt alkalommal de még Angliában és Németországban is megválasztották az "Év énekesének".  A zenei eredmények mellett sikereket ért el a dalszövegírásban és a film és színházművészetben is. Több mint húsz filmben és színházi darabban szerepelt, valamint több tucat film betétdalát is ő énekli. Több mint 500 dal van a repertoárjában és ebből ötvennek ő a szerzője.

Felsorolhatattlan mennyiségű, sokak által szeretett dal fonódik össze Kovács Kati nevével, amelyek közül jó néhány  felcsendül a koncerten is. 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek