Budapest 2018. Apr. 08. (20:00)

LARA FABIAN


LARA FABIAN

Az elsöprő sikert aratott 2016-os koncert után LARA FABIAN újra Budapesten. A CAMOUFLAGE VILÁGTURNÉ Amerika után Európát is meghódítja. Az énekesnő Párizs, Berlin, Moszkva, Prága, Amszterdam, Barcelona és Bécs mellett Budapestre is ellátogat 2018. április 8-án a Budapest Arénába.

Az elsöprő sikert aratott 2016-os koncert után LARA FABIAN újra Budapesten. Lara Fabian várva várt nemzetközi turnéja 2018 februárjában veszi kezdetét az észak-amerikai Miamiban. Az óceánparti nagyváros mellett a turnéállomások sorában áll New York, Los Angeles, Chicago és Washington is. A CAMOUFLAGE VILÁGTURNÉ Amerika után Európát is meghódítja. Az énekesnő Párizs, Berlin, Moszkva, Prága, Amszterdam, Barcelona és Bécs mellett Budapestre is ellátogat 2018. április 8-án a Budapest Arénába.

A CAMOUFLAGE VILÁGTURNÉ Lara angol nyelvű repertoárjának első turnéja, mely az 1999-ben, az Egyesült Államokban kiadott albumának címadó dalával indult. A páratlan albumon a zeneiparban méltán tisztelt Glen Ballard és Walter Affanasief is közreműködött. A várt sikert elsőként az „I will love again” című dal hozta meg, mely hetekig vezette a slágerlistákat, majd ezt követően az „Adagio”, a „Love by grace” és a „Broken Vow” című dalai is világslágerekké váltak. A kezdeti sikerek után Lara az „A wonderful life” című albumán kezdett dolgozni. A 2004-ben megjelent lemezen hallható a Desmond Child által írt „Review my kisses”, vagy az „I guess I loved you” is, de ezek mellett helyt kapott az „I am who I am” című popdal is, melyből Hex Hector remixe óriási klubsláger lett.

Az énekesnő legújabb albuma, mely egyben az első eredeti angol nyelvű albuma is lesz, 2017 őszén jelenik meg „Camouflage” címmel. Rajongók százezrei várják világszerte a lemezt, ezért Lara elárulta, hogy hangzásában a korábbi popos stílusát fogják kombinálni egy olyan kortárs progresszív popzenei hangzással, melyet Moh Denebi neve fémjelez majd.

A CAMOUFLAGE VILÁGTURNÉ egy meglepő és innovatív koncert show lesz, ahol a rajongók az új album dalai mellett a már jól ismert világslágereket is hallhatják majd élőben.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek