Budapest 2014. May. 23. (21:00)

Lay-Up! w/ Audio Compress


Lay-Up! w/ Audio Compress

A több mint tíz éves múlttal rendelkező Syrup (netlabel) és a Plug&Lay szervezőcsapat összeállt, hogy ambient-elektronika estjein babzsákba süppessze az arra fogékony közönséget.

Amit külön-külön bizonyítottak már megannyi exkluzív helyszínen, kortárs művészeti kiállításokon, a Balkántól a Műcsarnokon át, egészen a legnagyobb berlini fesztiválokig, kamatoztatták együtt a Budapesti Akvárium klubban. 2013 őszétől havi rendszerességgel a Mika Tivadar Mulatóban hallhattuk illetve láthattuk őket, idén februártól pedig a megújult RoHAM Bárban folytatódik az audiovizuális estsorozat. A Lay-Up! esteken ugyanis a live-act művészek fellépései összeolvadnak a VJ-k fényjátékával és elegyet alkotnak, a hol könnyeden hallgatós, hol kísérletezősebb dj-k szettjeivel. Céljuk nem a hétköznapi bulizók kiszolgálása. Nem kell a hétvégi klisékhez nyúlniuk. Nincs szükségük a trendek után rohanásra, mert fegyverük a különlegességek felkutatása és a hazai “nemtánc” zenék bemutatása egy-egy vasárnapi megpihenés keretében.

AUDIO COMPRESS
http://audiocompress.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/audiocompress
https://www.facebook.com/audiocompress
Plug & Lay showcase: Audio Compress (Live) @ RTS.FM (09.03.2013):
http://youtu.be/AU4t8c-FmIM

AYTHAR
http://www.aythar.eoldal.hu/
http://www.mixcloud.com/aythar
https://soundcloud.com/carlthomas
Aythar dj set @ Lay-Up! ● Akvarium Klub (11-03-2012):
http://i.mixcloud.com/CBM7X9

This is an improvised, experimental music, which is composed by the creative spirit, a strange intuition guided by the author from his inner most being, perhaps even from his subconscious!

PETROVSZKY / GARDEN STATE (Subgrade Records, Synergetic Records)
https://soundcloud.com/petrov-2
http://gardenstate.bandcamp.com/
http://www.mixcloud.com/petrovszky

BOREALTROPHICA (Visionary Mind Records)
https://soundcloud.com/borealtrophica
http://www.residentadvisor.net/dj/borealtrophica
http://www.discogs.com/artist/Borealtrophica

Borealtrophica is the newmusic project of Grizzly616 and Fullogic. The project is essentially an expedition to the depths of structures, their auditory palette is wide, consisting of athmospheres and heavy beats, anything one can trip on. Abstract shapes, complex soundscapes, fused with the unalienable throbbing of human society.

JÁCINT (Cinetrip)
http://www.mixcloud.com/jacintbalazs
Jáccint dj set @ Plug & Lay, Cökxpon (10-12-2010):
http://i.mixcloud.com/CI8v9

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek