Budapest 2014. Sep. 12. (20:00)

Legendás koncertre készül a Room Service


Legendás koncertre készül a Room Service

Van már programod péntek estére? Akkor mondunk (még) egyet: szeptember 12-én este 8-tól a Room Service band akusztikus koncertet ad. Jó zene és kellemes hangulat biztosan lesz, belépő viszont nem!

Ha egy olyan színvonalas koncertre vágysz, ahol nemcsak a teljes kikapcsolódás, hanem a jó hangulat és a remek zenék is adottak, akkor ne habozz: szeptember 12-én, pénteken este 8 órakor nézz be a Legenda Sörfőzde Pubba ( VII. Hevesi Sándor tér 1.), ahol a Room Service band gondoskodik a kellemes estéről. 

A zenekart ezen az estén Csákvári Laca énekes, és Balikó Tamás szólógitáros-zenekarvezető képviseli majd. A duó akusztikus estjén olyan slágerek töltik majd be a teret, mint például a sokak által ismert és szeretett Here I Am, Back To You, Have You Ever Really Loved a Woman vagy a ritkán játszott Not Romeo, Not Juliet. De a megszokottól egészen eltérő élményt nyújt akusztikus előadásban az Only Thing, vagy mondjuk a Summer of 69 is.

A Room Service – Bryan Adams Tribute Band frontembereként is ismert Laca énekesként és gitárosként is megmutatja majd, miért mondják róla sokan, hogy ő a magyar Bryan Adams. De arra is büszke, hogy saját dalai közül több is megszólal majd, többek közt a Valahol, és a már nagy közönségkedvencnek számító, dallamos, szókimondó Nyulak és Farkasok.

Az est programja szeptember 12-én este 8 órától kezdődik, a koncertre a belépés ingyenes.

 

További infók a Room Service naponta frissülő Facebook oldalán: https://www.facebook.com/pages/ROOM-SERVICE-Bryan-Adams-tribute-band-Hungary-/164898484460

Az esemény Facebook linkje: https://www.facebook.com/events/744442942258287/

Ingyenes!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek