Budapest 2016. Mar. 25. (19:00)

Lendületes punk & rock est a YUKban


Lendületes punk & rock est a YUKban

Március 25-én a kék yukba invitálja a nagyérdeműt egy egész estés pörgős rock/punk rock estére négy fővárosi csapat. A húrok közé csap majd az Unlimited Illusions, ReactionZ, Infected Infinity és debütál a Hearts And Minds.

A ReactionZ egy budapesti fiatalokból álló zenekar, amely szeretné visszahozni a '80s glam metal, AOR, és dallamos hard rock stílus világát. Újult, fiatalos lendülettel és modern hangzásvilággal rendelkeznek.

A 2014-ben alapított Unlimited Illusions szintén egy fiatalokból álló csapat, akik a punk és a rock zenét vegyítik, így jó néhány ismertebb feldolgozásdal is várható tőlük az este folyamán.

Az Infected Infinity első morzsái 2011-ben láttak napvilágot. Céljuk elsősorban a zenélés öröme, na meg persze az ingyen szesz! Inspirációjuk nagy részét az amerikai punk rockból merítették, mint a Blink182, vagy a Sum41.

2016 Március 25 (péntek) - YUK BP
19:00 -Hearts And Minds debütáló koncert
20:00 -Infected Infinity
21:00 -Unlimited Illusion
22:00 -ReactionZ

Cím: 1032 Budapest Fényes Adolf utca 28.
Jegyár: elővételben 800 ft a zenekarok tagjaitól / a helyszínen 1000 ft
Kapunyitás: 18:30 | Start: 19:00
www.yuk.hu | www.facebook.com/yukbudapest

REACTIONZ:
https://www.facebook.com/reactionzband
https://www.youtube.com/watch?v=NiT6CTWBqz8

UNLIMITED ILLUSIONS:
https://www.facebook.com/UnlimitedIllusionHU

INFECTED INFINITY:
https://www.facebook.com/InfectedInf
https://infectedinfinity.bandcamp.com

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek