Budapest 2014. Jul. 12. (22:00)

Luxfunk Birthday Party + DJ Balu és DJ Taylor


Luxfunk Birthday Party + DJ Balu és DJ Taylor

Július 12-én különleges alkalomból töltjük együtt a szombat estét: nem csak kikapcsolódunk, hanem ünnepelünk is, hiszen a Luxfunk Radio hetedik születésnapja alkalmából bulizunk újra együtt. Zenefelelős: DJ Balu és DJ Taylor, akik az Orfeum hajón zenélnek kifulladásig, miközben talán a 14.000 Ft-os kuponodat költöd...

Születésnap!

Hét év telt el azóta, hogy a minden gondolatunkat átszövő hobbink fokozatosan kinőtte magát, és azzá a Luxfunk Radio-vá érett, amely ma is szól. Huszonegy-ezren kovácsolódtunk össze a Facebookon, közel ennyien regisztráltatok a honlapon is, és még sorolhatnánk a nagy számokat: a lájkokat, inspiráló zenéket és ötleteket, javaslatokat, amelyeket megosztottatok velünk különböző platformokon. Ennek örömére szeretnénk Veletek tölteni ezt az éjszakát, és együtt ünnepelni hajnalig, hiszen többet mond ezer szónál, amikor felhőtlenül jókedvű Funky-arcokként kikértek egy újabb kört, vagy a táncparkett közepén tomboltok: ezt a napot Nektek köszönhetjük!

Luxfunk DJ-k

Ünnepeljünk tehát együtt a fekete zenei remekeket és remake-eket, amelyek DJ Balu és DJ Taylor kezét és fülét dicsérik, akik már régóta koptatják a DJ pultot. DJ Balu 1997-ben kezdte esküvői és céges rendezvényeken, folytatta klubokban, 12-én pedig, mint olyan sokszor már, nekünk pörget, akárcsak DJ Taylor, aki 24 éve a bakelit szerelmese. Nem is mást, mint hogy párosuk felkavarja az állóvizet és a Dunát…

Orfeum hajó

… hiszen az estét party hajón, a Zsófia Rendezvényhajón fogjuk eltölteni, ahol arra is lesz lehetőségetek, hogy kivetítőn kövessétek a meccsek állást.

A Zsófia 22-kor nyitja meg kapuit előttetek, pontban éjfélkor pedig kihajózunk – ha velünk szeretnétek tartani, mindenképpen érjetek oda előtte, hiszen legközelebb csak 2 órakor kötünk ki újra!

Várunk Benneteket!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek