Budapest 2017. May. 05. (20:00)

Magna Cum Laude a TRACKBEN!


Magna Cum Laude a TRACKBEN!

2017. május 5. (péntek), 20.00, Barba Negra Track

Új dallal és szöveges klippel kezdte meg tavaszi szezonját a Magna Cum Laude zenekar. Két évvel ezelőtt jelentkeztek utoljára új slágerrel, most a „Volna-e kedved” című számukkal egy új hangulatot idéznek meg. A Szabó Tibi és Kara Misa szerzőpáros, és a zenekar nem titkolt szándéka: szeretnék, ha a dal, a házasulandók himnuszává válna! Akik ismerik a Magna munkásságát, dalait, azok tudják, hogy a mélyről jövő szövegeikben a minden napok érzéseit, gondolatait ragadják meg, melyek mindegyikében magunkra ismerhetünk.
Misa a szerelmes dal fogalmát most nem a klasszikus oldaláról közelítette meg: „A szövegben szerettem volna felhívni a házasság fontosságára a figyelmet. A dal nem csak a szerelem szikrájáról, az új kapcsolat ízéről szól, hanem az örökké együtt fogadalomról, az együtt megöregedésre való vágyról. Ami nem más, mint a nagybetűs szerelem beteljesülése.”
A dal mondanivalóját Tibi dallamai teszik teljessé, az új zenei hangzásvilágban ez az érzésvilág mutatkozik meg.

Az idén nagykorúvá vált gyulai zenekar hosszú utat járt már be. Az elmúlt években rengeteg küzdelem, tagcserék, nagylemezek, klipek és koncertek százai nyomán jutott el idáig a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta eredeti formáció - három éve Lesták Mártonnal és Török Mátéval egészültek ki. Az immár teljessé vált, lendületes, mindig újat mutatni tudó zenekar tavasszal turnéra indul, melynek első nagy megállója május 5-én, Budapesten lesz a Barba Negra Trackben, ahol az új dal is bemutatkozik a nagyközönség előtt. Koncertjük előtt fellép a Fangler’s, este pedig egy különleges vendég, Ferenczi György egészíti ki a zenekart.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek