Balatonföldvár 2015. Aug. 13. (20:30)

Méhek koncert


Méhek koncert

Humoros és mély értelmű dalok, pezsgő ritmusok, tutulás és mindehhez egy nem mindennapi megjelenés – ez az, amit a MÉHEK DiMuSzu (Dinamikus Multimédia Szupershow) Antikoncertje nyújt.

A rendkívüli rugalmasság, a szinte jelentéktelen eszközigény és a szinte minden korosztály számára élvezetes műsor alkalmassá teszi a produkciót a legkülönbözőbb alkalmakon történő jókedvteremtésre. Kis ízelítő a repertoárból: Köszöntődal; Páráppáráppáppárá; Barbie-dal; Zákié; Sirius-dal; Jaj, Béla, vigyázz, az ütvefúró veszélyes szerszám!, Zizidal, Skandinávia, Kovácslakás, Sírius-dal stb.

A MÉHEK DiMuSzu Antikoncertet a fent említett kínálaton túl a következő nagy hatású show elemek tehetik esetenként még gazdagabbá: videoprojektoros horrorfilm vetítés, gasztronojz pörformanc, bravúros mozgásművészeti ízelítő, flepnisztepp, fény-, füst- és pirotechnikai effektek (ez, persze, mind vicc, nem szabad komolyan venni, nehogy csalódás érjen) és meg sok egyéb váratlan esemény, amire még az előadók sem számítanak (ez viszont véresen komoly).

A MÉHEK története 982 esztendő híján mintegy egy évezredre nyúlik vissza a világ történelmében. Megjelenésükkor az emberiség fellélegzett, s egy emberként sóhajtott fel: Végre!

Mivel Méhes Csaba és Hargitai Gábor, a MÉHEK két frontembere megfelelőképpen és hasonlóképpen "hibbant", az élet viharos ámde hatalmas és időnként erőteljesen hullámzó óceánjának kebelén kis csónakjaik (ez persze csak jelképesen történt így, nem a valóságban!) szinte sorsszerűen találkoztak. Az éter magasságaiból, vagy a tudat örvénylő mélyéből bukkantak elő? Csak a mesebeli Jánoska tudná megmondani, de őt elnyelte egy... hagyjuk!

Először időszámításunk után 1995-ben tűntek fel Sopron, majd Budapest utcáin. Hírük futótűzként terjedt, s terjed azóta is. A lakosság örömére számos fellépést mondhatnak magukénak. A különböző meghívások mellett rendszeresen megjelennek a budapesti Sziget Fesztiválon. Klubjuk működött, mely először a Kolibri Pincében kapott helyet, aztán pedig a Colombus Clubban talált új otthonra, most pedig nincs.

Külföldi utazásaik során is a végletekben gondolkoznak: Ausztriában és Ausztráliában hintették a derű magjait.

A MÉHEK miután nagy sikerrel túljutott az elő- és a középdöntőn, döntős résztvevője volt a Magyar Rádió 2006-ban megrendezett 8. Humorfesztiváljának.

Alkotók:

Méhes Csaba

Hargitai Gábor


 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek