Budapest 2015. Apr. 01. (20:00)

Mrs. Columbo: Under the Rainbow / Jazzműhely


Mrs. Columbo: Under the Rainbow / Jazzműhely

Közreműködők:

Galambos Dorina
ének
Sárközy Fanni
zongora
Hudák Zsófi
nagybőgő
Kovács Norbert
dob
Limelight 3D Mapping

Vendég:

Fábián Juli
ének

A különleges összetételű Mrs. Columbo együttes stílusa könnyed, bohókás, mégis igényes és kreatív. A jazz világából indul, ötvözve azt a pop, a rock és az elektronikus zene stílusjegyeivel, így egyfajta átjárást kínál a könnyűzenei műfajok között. A színpadról harmónia, jókedv, az összetartozás érzése sugárzik. Szeretik egymást, szeretnek együtt muzsikálni. Galambos Dorina mindig vidám és bájos, de egy szomorú szám éneklésekor sírni is tud. Sárközy Fanniból árad a muzsika, és szárnyal zongorázás közben. Hudák Zsófi adja a stabilitást és az erőt, miközben nagybőgővel a kezében árad belőle a nőiesség. Kovács Norbert dobos, a Férfi, aki állandó vendégként működik közre a koncerteken, összefogja a csacsogó lánybandát. A zenekar tagjai mind magas fokon képzett, ismert és elismert zenészek. Fennállásuk óta számos hazai és külföldi klubban, zenei és gasztronómiai fesztiválokon ejtették ámulatba a jazz és más könnyűzenei műfajok rajongóit. Első, feldolgozásokat tartalmazó, Re-Make Up című lemezük rögtön Fonogram-díjat nyert "Az év hazai jazzalbuma" kategóriában. Idővel a Mrs. Columbo egyre több saját dalt jegyzett, melyeket a tagok közösen írtak. Ezek közül az egyik első, a Játszd újra! bekerült a 2013-as Eurovíziós Dalverseny magyarországi válogatójának legjobb harminc dala közé, a csapat pedig újabb Fonogram-jelölést gyűjtött be. Legfrissebb slágerük, a Rainbow 2015 januárjában debütált a Petőfi Rádióban. 
A zenekar mára főleg saját szerzeményeket ad elő, ezek közül a legújabbakat tárják a Jazzműhely hallgatósága elé. A dalok előadásában a széles körben ünnepelt Fábián Juli lesz a zenekar segítségére, de a színpadi látvány sem lesz mindennapi: a produkciót a nemzetközileg elismert Limelight fényfestő alkotócsoport 3D animációs vetítése egészíti ki, amelyben az erre az alkalomra készült installációk, de még a zenekar hangszerei is szerepet kapnak.


Rendező: Művészetek Palotája

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek