Budapest 2016. May. 26. - 2016. May. 26

Musica Moralia


Musica Moralia

A Musica Moralia teljes valójában Meggyesházi Éda. Egyszemélyes előadás preparált hangszerekkel, amik mind ismerik a történetet hogyan lettek az experimentális poszt-folk zaj és csend társai. Legyen az egy cimbalom vagy zongora, a színpadon minden önmagáért beszél, alig várja, hogy megfesse történetét, és változzon az idővel. A Musica Moralia teljesség egy bolygón – talán a Plútón, amint a szívével felénk néz – ami körül keringi hallgatót és közel húzódik, mikor senki sem figyel. Eszes, fortélyos mozgás a térben.
Több mint tíz éve jelen van a zenei szcénában Magyarországon, Berlinben, Rotterdamban, az útját egy kéthúros gitárral kezdte, a messzi jövőbe kíváncsisággal néz.
Saját dallamok és szövegek, és egy hang a Plútóról, vagy Éda közvetítésében. 
/
Musica Moralia is in its wholeness Éda Meggyesházi. A one-man show with dissected instruments that all know the story of how they have become the companion to experimental post-folk noise and silence. Whether it is the dulcimer or the piano, everything on stage speak for itself, eager to paint a personal story, and change with time. Musica Moralia is wholeness on a planet – might be Pluto with its heart facing us – that circles around listeners, and draws near when nobody listens. A witty, artful movement in space. 
Being present for more than ten years in the musical scene of Hungary, Berlin, Rotterdam, started its journey on a two stringed guitar, facing the distant future with curiosity.
Own tunes and lyrics, and a voice from Pluto, or channelled by Éda.

- Belépő: 800 Ft

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek