Budapest 2014. Apr. 12. (19:00)

Musical gála sztárokkal


Musical gála sztárokkal

Musical gála sztárokkal a 15 éves Gyermekrohamkocsiért


Idén már 15 éve, hogy a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványjóvoltából elindult hazánk egyetlen Gyermekrohamkocsija.
Az eddig eltelt 15 év alatt a Gyermekrohamkocsi több mint 30.000 bajba jutott kis betegen tudott segíteni.

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány a 15. születésnapja alkalmából, a Broadway Jegyirodával közösen, 2014. április 12-én különleges musical gálát szervez.

Az alapítvány a hazánk legnevesebb sztárjait felvonultató musical gálával szeretné megköszönni a Gyermekrohamkocsin dolgozó bajtársak munkáját, a támogatók segítségét és a lakosság támogatását. A rengeteg önzetlen segítség és támogatás tette lehetővé, hogy hazánkban a Gyermekrohamkocsi folyamatosan - a hét minden napján 24 órában - működjön.

A rendhagyó musical gála sztárfellépői: Szomor György, Kovács Áron, Egyházi Géza, Vastag Tamás, Fésűs Nelly, Feke Pál, Farkas Gábor Gábriel, Szinetár Dóra és még sokan mások. Az élőzenéről és a hangulatról az Asterix-Live Music Band és a Coincidance társulat gondoskodik. Felcsendülnek részletek: Jézus Krisztus Szupersztár, Made In Hungaria, Hair, István a király, Rómeó és Júlia, Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, Grease, Szép nyári nap, Frank Sinatra musicalekből többek közt.

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány 1999 óta végzi életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek helyszíni mentését és szállítását együttműködésben az Országos Mentőszolgálattal.

Az alapítvány munkája mára nélkülözhetetlenné vált: évente több mint 3500 gyermeket látnak el. A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat magasan képzett gyermekmentős csapattal, az országban egyedülálló gyermekrohamkocsival, valamint gyermek-mentőorvosi kocsival rendelkezik, amelyek hatékonyságát bizonyítja, hogy az elmúlt 15 évben több mint 30.000 bajbajutott kisgyermeken tudtak segíteni. Az alapítvány nem részesül állami támogatásban, működését az adók 1 %-ából, lakossági és vállalati adományokból finanszírozza.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek