Budapest 2015. Nov. 04. (21:00)

Muzsikáló Filmkockák – Pesti Sikk


Muzsikáló Filmkockák – Pesti Sikk

Egy hamisítatlan század eleji hangulat éled újjá a kultúrmissziót teljesítő, egyetlen pesti mulatóban.

A Pesti Sikk – nevéhez hűen – a 20-40-es évek magyar sanzonait, őszinte zenei vallomásait hívatott előadni. A zenekar élén a páratlan szépségű díva, Kiss Kamilka művésznő mellett négy fess fiatalemberből álló kollektíva közvetíti a kortalan pesti elegancia sikkes hangulatát.

Találóbban nem is lehetne csokorba szedni a repertoárt, mint Kamilka összeállításában: „Hol jár az eszem?
Nézze, nekem a Balaton a riviéra, de mindenképp találkoznom kell magával Budapesten, mégpedig az Orfeumban!
Az a baj, hogy végzetesen oda vagyok magáért; hogy miért, az egy rejtély, de érzem, hogy csak szerelem kell, és kész.
Énmellettem elaludni nem lehet, mert nékem csak Budapest kell, főleg tíz után. Akár meseautóval, akár sikkes sétával érkezik, este várom ott, ahol a hatos megáll. Pá, kis aranyom!”

Dalok a szerelemről, a barátságról, a könnyed szórakozásról, a pesti életről. Hanyag elegancia, bájos női líra, kortalan nívós zenei csemege.

Kapunyitás 20 órakor
Programkezdés 21 órakor
Vacsorázási lehetőség 23 óráig

Vendégeinknek a Corinthia Hotel Hársfa utca felől nyíló, őrzött parkolójában, 20 óra után 50%-os parkolási kedvezményt tudunk biztosítani a szabad helyek függvényében. Helyet előre foglalni nincs lehetőség. A kedvezmény igénybe vételéhez kérjük, távozás előtt adják át parkolójegyüket egyik kollégánknak, hogy lepecsételhessük, mielőtt azt a szálloda recepcióján érvényesítik!

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy előre megváltott jegyek esetében az adott asztalhoz szóló foglalást a rendezvény meghirdetett kezdési időpontja után maximum 30 percig tudjuk garantálni. A meghirdetett kezdési időpont előtt jelzett késés esetén, természetesen érkezésig biztosítjuk a lefoglalt helyeket.
Az előre nem megváltott jegyeknél az asztalfoglalást kizárólag a rendezvény meghirdetett kezdési időpontja előtt legalább 30 perccel történő érkezés esetében tudjuk biztosítani.

Érkezéskor a regisztráció, valamint az őrzött ruhatár használata kötelező.
Az egy adott rendezvényre szóló jegy megváltásával, valamint az azon történő részvétellel minden vendég tudomásul veszi a helyszínen kifüggesztett, illetve az Orfeum online-felületein közzétett szabályokat (házirend), s azok betartását magára nézve kötelezőnek tartja.

A törvényi szabályozás értelmében, a rendezvényhelyszínre megállapított maximális vendéglétszámon felül érkező személyeket – előre megváltott jegyük ellenére – sem áll módunkban beengedni. Ezért is kérjük a pontos érkezést!

Szeretnénk, ha programjaink egyre több vendéghez juthatnának el, így ennek érdekében a kommunikációnk részeként estjeinkről fotók készülnek. A vezetőség fenntartja a jogot a fotók felhasználásához, különösen az Orfeum weboldalán és Facebook-profiljainkon való megjelenítéshez. Amennyiben ezzel kapcsolatban ellenvetése van, kérjük, jelezze; ennek hiányában a hozzájárulás megadottnak tekintendő! Köszönjük!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek