Pécs 2015. Apr. 04. (22:00)

MUZZAIK / PRTGL / StereA


MUZZAIK / PRTGL / StereA

Tavasszal is áram alatt minden szombaton az Amper, és a madárcsicsergős új évszakot egy kellőképp vidám és táncolós bulival fogjuk köszönteni: velünk lesz a Muzzaik, PRTGL és StereA!

Budapesti vendégünk, a Muzzaik párosa a jókedvet fogja kimaxolni a pörgős, kellemes vokálokra és még kellemesebb dallamokra építő house szettjük során. A Disclosure által a köztudatba robbantott brit vonalról ugyanúgy kapunk majd számokat, mint a döngölősebb, tech-house világából és persze, a gondosan felépített, majd bombaként lecsapó droppok sem maradhatnak el! Tehát, ahogy ez nálunk lenni szokott, ezen az éjszakán sem lesz pihenő. A duó mindkét tagja aktív a kétezres évek eleje óta, 2008-ban az év producere díjat is megkapták, miközben a Spinnin, Greatstuff és a Toolroom kiadóknál is jelentettek meg számokat, azt pedig már valószínűleg meg sem tudják számolni, hogy hány fellépésük lehetett összesen. Egy mérnöki pontossággal kivitelezett szettre számíthattok, ha április első szombatján eljöttök az Amperbe, amit egyhamar biztos nem fogtok elfelejteni.
 
A helyi erők sem maradnak el ezúttal sem! Egész éjszaka a kellemes, jó hangulatot keltő, masszívan vokálos és ugrálós zenéknél fogunk maradni, amiben többek között az ikonikus Közgáz Szerdákról is ismert PRTGL és StereA lesz a segítségünkre.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek